+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.

Projectontwikkelaar Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Verden

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Vacature: Projectontwikkelaar | Aantal uur 32-36 In samenwerking met jouw team zet je je in voor de missie om voldoende betaalbare woningen te realiseren en te moderniseren, en werk je aan het creëren van een thuis voor onze huurders. Het team neemt de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten, de implementatie van energiebesparende maatregelen, en het moderniseren en onderhouden van bestaande woningen.

Wat ga je doen?
In jouw rol als Projectontwikkelaar lever je een bijdrage aan de portefeuillestrategie en ben je verantwoordelijk voor het realiseren van nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten. Je legt met name de nadruk op de initiatief- en ontwerpfase, evenals haalbaarheidsstudies. Zodra de uitvoeringsfase aanbreekt, draag je het project over aan je collega-projectcoördinator.

Je taken omvatten onder andere:

  • Het voorbereiden en leiden van projecten vanaf de initiatieffase tot de uitvoering, waarbij je het totale overzicht behoudt.
  • Het opstellen van randvoorwaarden voor risicobeheersing van verschillende projecten.
  • Het uitvoeren van scenarioanalyses tijdens de haalbaarheidsfase van projecten.
  • Medeverantwoordelijk zijn voor het verwerven van nieuwe grondposities.
  • Bijdragen aan het vastgoedbeleid, inclusief strategisch voorraadbeheer, inkoop- en aanbestedingsbeleid, technisch kwaliteitsbeleid en de portefeuillestrategie.

Wie zijn wij?
Onze organisatie is voortdurend in ontwikkeling, en jij bouwt daar actief aan mee. Je hebt bewezen ervaring met het merendeel van de taken


Wat wordt er van jou verwacht?
Je beschikt over een HBO/WO-opleiding in een relevante afstudeerrichting en hebt kennis van en ervaring met projectmanagement binnen de vastgoedsector. Je bent vertrouwd met en hebt ervaring in het uitvoeren van scenarioanalyses, het hanteren van vastgoedkengetallen en portefeuillemanagement.

Als uitstekende onderhandelaar ben je proactief en onderhoud je een relevant netwerk in de regio. Je hebt sterke relationele vaardigheden en een scherp zakelijk inzicht. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de regio en bent gedreven om meetbare resultaten te behalen. Als spil in de projecten ben je sterk in plannen en organiseren. Uiteraard blijf je op de hoogte van innovatieve ontwikkelingen in het vakgebied vanuit een intrinsieke interesse.


Wat kan je van ons verwachten?
Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Begeleiding van ervaren coaches
  • Mogelijkheden voor opleiding en training
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in