+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.

Stagiair QC Laborant Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Wil je leren en groeien bij een organisatie die wereldwijd de gezondheid verbetert? We zoeken enthousiaste stagiairs voor ons Stabiliteitslaboratorium. Je start in september voor minstens 5 maanden. Je krijgt de kans om veel te leren en samen te werken in een internationale omgeving. Ook kun je aan je eigen opdracht werken. Dit is een unieke kans om praktijkervaring op te doen en je vaardigheden te ontwikkelen. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij jezelf ontwikkelen bij één van de grootste organisaties die zich inzet voor zinvolle innovatie van de wereldwijde gezondheid? Dan is dit je kans!

Momenteel zoeken wij enthousiaste stagiairs voor verschillende teams binnen het laboratorium van J&J Innovative Medicine ( voorheen Janssen Biologics).

Je start in september 2024 voor minstens 5 maanden en je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar.

wat bieden wij jou
  • € 390 - € 650,- bruto per maand
  • Janssen Biologics - Johnson & Johnson
  • Your development comes first
  • Working at an international organization
wie ben jij

Momenteel volg je een MLO 3-4/HLO opleiding in de richting van Chemie, Microbiologie/Virologie of bijvoorbeeld Moleculaire Biologie.

Je bent een teamspeler die zelfstandig en nauwkeurig werkt. Daarnaast begrijp je hoe belangrijk jouw werk is voor de kwaliteitsbewaking van onze medicijnen. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is belangrijk.

Verder is het een plus als je andere talenten hebt ontwikkeld door extra curriculaire activiteiten, zoals een bijbaantje of verenigingswerk.

wat ga je doen

Naast het opdoen van inhoudelijke kennis, ga je vooral zelf ervaring opdoen in de praktijk. Deze stage geeft de kans om jouw communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en om samen te werken met ervaren collega's.

Eventueel mag je een deel van je tijd vrijmaken om aan een opdracht vanuit je opleiding te werken.

Je gaat stagelopen bij één van de teams binnen het laboratorium van J&J Innovative Medicine (voorheen Janssen Biologics). Ieder team heeft verschillende verantwoordelijkheden, maar er zijn een aantal taken hetzelfde:

  • De verzorging van een nauwkeurige administratie, zodat het terugzoeken van gegevens eenvoudig is;
  • Werken volgens Good Manufacturing Practices (GMP) / Good Laboratorium Practices (GLP);
  • Werken volgens veiligheidsafspraken, zoals het gebruik van beschermingsmiddelen waar nodig, het afhandelen van chemicaliën en het omgaan met naalden.
waar ga je werken

Over J&J Innovative Medicine:
J&J Innovative Medicine produceert geneesmiddelen voor verschillende (infectie)ziekten. Niet volgens de traditionele methoden, maar door biofarmaceutische processen. Dat zijn nieuwe, uiterst schone productiemethoden die bijzondere geneesmiddelen opleveren met een wereldwijde toepassing.

De afdelingen:
Binnen de JSC laboratoria test het laboratorium alle grondstoffen die worden gebruikt bij het productieproces, de tussenproducten uit het productieproces en het eindproduct. Daarnaast voert het laboratorium stabiliteitstesten uit van geneesmiddelstof en geneesmiddel.

Het laboratorium bestaat uit vijf teams, elk gespecialiseerd in hun eigen technieken. Jij gaat stagelopen bij één van deze teams:

  • Separations is verantwoordelijk voor alle scheidingstechnieken (HPLC,UPLC, cIEF, cSDS,SDS-Page, MS);
  • Bioassay is verantwoordelijk voor alle biologische assays: qPCR, ELISA, Identiteitstesten zoals Dotblot, binding assays, cell based assays (concentratie bepaling) en het onderhouden van cellen;
  • cPRM is verantwoordelijk voor alle chemical-physical raw material testing: Turbidity, Subvis, Color, PH testing, OD280 (eiwitbepaling), TOC;
  • Bij Micro worden productieruimtes gemonitord en houden ze zich bezig met Gram assay, Bioburden, Sterility, LAL assays (endotoxine bepaling);
  • Tot slot zorgt Ava/Myco voor virus testing / mycoplasma testing en het onderhouden van cellen.
sollicitatie

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Je kunt direct reageren door te solliciteren via onderstaande button. Wil je meer informatie, of heb je vragen over deze stage? Stuur dan een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in