+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Service Adviseur Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RED Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Service Adviseur ben jij de sleutel tot tevreden klanten. Van het plannen van afspraken tot het afronden van de service, jij zorgt dat alles vlot en vriendelijk verloopt. Je kent het hele proces en weet hoe je goed moet luisteren en praten met klanten. Door jouw inzet voelen klanten zich geholpen en kunnen ze weer veilig de weg op. Dit is jouw kans om bij een gerenommeerd bedrijf in de automotive sector te werken, waar service hoog in het vaandel staat. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Klanten zijn bij jou aan het juiste adres, want service staat ook wel bekend als jouw tweede naam. Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière? Dan hebben wij de perfecte rol voor jou. Lees snel verder!

De Service Adviseur speelt een cruciale rol in het bedrijf van onze opdrachtgever. Als Service Adviseur ben jij de expert die ervoor zorgt dat klanten tevreden zijn vanaf het moment dat ze een afspraak maken tot het moment dat ze hun factuur ontvangen, en zelfs daarna. Je begrijpt het hele serviceproces en bent ook goed in luisteren, vragen stellen en duidelijk communiceren. Je komt je afspraken na, bouwt vertrouwen op en behandelt klanten vriendelijk en samenwerkend, zodat ze veilig weer de weg op kunnen.

Over de opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een automotive bedrijf die in 1949 is opgericht en bestaat uit diverse werkmaatschappijen op het gebied van autoleasing, autoverhuur, autoverkoop, aanhangwagenverhuur, exploitatie van tankstations en een automatiseringsbedrijf.

Gevraagd

Voor deze uitdagende functie zoeken we iemand die goed kan communiceren en klantgericht is, met een sterke persoonlijkheid en minimaal een mbo-opleiding. Als Service Adviseur is gastvrijheid belangrijk voor jou. Je houdt van hard werken en bent flexibel met je werktijden. Met jouw glimlach verover jij het hart van de klant in combinatie met jouw Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden.

Je hebt ook interesse in auto's en techniek, en je hebt wat kennis van auto's. Je hebt al wat ervaring in een baan waar klantenservice belangrijk was. Je bent ook commercieel ingesteld en servicegericht. Goede computervaardigheden zijn een must. Natuurlijk ben je een goede communicator, vriendelijk en tactvol. Je zet klanten op de eerste plaats en doet je best om ze tevreden te stellen, zodat ze ons aanbevelen aan vrienden en familie. Dit alles doe je in een leuk team waar collegialiteit, resultaten en klantvriendelijkheid centraal staan.

Aanbod

Wij bieden jou een afwisselende functie van 32 tot 40 uur per week in een financieel gezonde organisatie, in een enthousiast team. Je krijgt de vrijheid om zaken op te pakken en er wordt zo veel mogelijk ingezet op je talenten. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Ook kan je gebruik maken van personeelskorting bij afname van diensten binnen de werkmaatschappijen en heb je de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen. Bij aanvang krijg je een jaarcontract voor bepaalde tijd en het is de intentie om hier een vast dienstverband van te maken. Verder kun je rekenen op:
  • Een salaris tussen €2.500,- en €3.500,- bruto per maand, op basis van leeftijd en ervaring;
  • Een goede pensioenregeling;
  • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • 8% vakantiegeld;
  • En natuurlijk een leuke baan binnen een organisatie waar jij het verschil kunt maken!
Interesse?
Nog steeds enthousiast na het lezen van deze vacature? Vergeet dan niet te solliciteren! Heb je eerst nog vragen voordat je solliciteert? Mats vertelt je graag meer over de functie en het bedrijf. Wij zijn te bereiken via 010-3182840 of stuur een mailtje via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Let op: een referentiecheck is onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in