+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Kostendeskundige Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Propylon

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.500 - € 7.500 p/m

Vacature in het kort

Als kostendeskundige ben je verantwoordelijk voor het berekenen van kosten voor verschillende bouwprojecten. Je maakt schattingen en budgetten, bespreekt deze met het team en klanten, en vergelijkt offertes. Ook kijk je naar extra kosten of besparingen. Je werkt samen met een collega en legt ingewikkelde financiële zaken duidelijk uit. Het is belangrijk dat je goed kunt praten over geld en kansen in een project. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Als kostendeskundige coördineer je de calculatiewerkzaamheden ten behoeve van meerdere bouwprojecten. Je stelt ramingen en elementenbegrotingen in de diverse fasen van het ontwikkelings- en voorbereidingsproces op of laat deze opstellen. Je neemt calculaties door met de directie en indien nodig met opdrachtgevers. Je laat offertevergelijkingen maken en meer- en minderwerk uitrekenen. 

Je stuurt vanuit deze rol ook een collega calculator aan. Je kan je bij voorkeur commercieel opstellen indien een opdrachtgever een prijsbespreking aanvraagt. Vanuit jouw rol als kostendeskundige vertegenwoordig je de aannemer en geeft je tekst en uitleg bij thema's als risico's, kansen, bezuinigingen en meer. 



Gevraagd

We vragen van jou de volgende zaken:

  • Een afgeronde bouwkundige opleiding;
  • Ervaring met diverse calculatieprogramma's;
  • Het vermogen om collega's te begeleiden, ondersteunen en te ontwikkelen;
  • Commerciële instelling.


Aanbod

Op basis van jouw wensen komen we tot een passend aanbod. Je treedt bij deze functie direct in dienst bij de aannemer. Je krijgt een sterk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op de CAO Bouw & Infra.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een modern en innovatief familiebedrijf met grote, complexe woningbouwprojecten in onder andere de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Binnen de organisatie heeft iedereen een open karakter en neemt men geen blad voor de mond. De kracht van de organisatie is toekomstgericht denken, waarbij innovaties en nieuwe methodieken omarmt worden. Tevens is het bedrijf bezig met een grootschalige uitbreiding, zowel in vestigingen als in het aantal projecten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in