+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.

Docent Duits Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bisbee Flexonderwijs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 11 - 23 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Duits (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Voor een vo-school in de regio Leiden zoeken we een docent Duits. Je gaat lesgeven aan mavo, havo en vwo leerlingen. Je inspireert en motiveert leerlingen met jouw liefde voor de Duitse taal. Je helpt hen met spellingsregels en grammatica. De school biedt onderwijs op verschillende niveaus en moedigt leerlingen aan om zelfbewuste wereldburgers te worden. Als docent speel je een belangrijke rol in de groei van de leerlingen. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Voor een vo-school in de regio Leiden zijn wij voor 0,4-1,0 fte op zoek naar een docent Duits. De inzet is (gedeeltelijk) tot het einde van het schooljaar. Je gaat aan de slag met mavo, havo en vwo leerlingen.

Vanuit jouw liefde voor de Duitse taal en alles wat daarmee te maken heeft, inspireer en motiveer jij jouw leerlingen. Je neemt ze mee in de spellingsregels, naamvallen en grammatica. Daarnaast heb je oog voor elke leerling en help jij ze met de eigen leerstrategie te ontdekken en toe te passen. Je bent een vernieuwer, ondernemend en hanteert een coachende stijl naar de leerlingen.

De school waarvoor je aan de slag gaat is gevestigd op meerdere locaties in Leiden. Zij bieden onderwijs aan van vmbo tot en met vwo, inclusief technasium, topsporttalenten en nieuwkomers. De school leidt de leerlingen op tot zelfbewuste wereldburgers die verantwoordelijkheid nemen voor hun keuzes.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande vacature? Dan horen wij graag van je!



Gevraagd


  • je bent (bijna) in het bezit van een relevante tweedegraads lesbevoegdheid en hebt ervaring met de doelgroep vo leerlingen



  • naast didactische vaardigheden breng je praktijkervaring mee



  • je bent woonachtig in regio Leiden




Aanbod

Bij Bisbee krijg jij een persoonlijke coach, volop training en begeleiding, een Academie waar je gratis trainingen kunt volgen, afwisselend werk en vooral continuïteit in het werk. Wij bieden je niet alleen een leuke baan maar vooral een carrière in het onderwijs! Wij zorgen er natuurlijk ook voor dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken:


  • salariëring tussen € 3301,-  en € 5030,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband



  • bij inzet in het vo volgen wij de cao vo



  • reiskostenvergoeding



  • 1 vast aanspreekpunt: je onderwijsmanager



  • en vooral: persoonlijke aandacht!




Bedrijfsomschrijving

Bisbee is al bijna 20 jaar actief en verleent zijn diensten aan onderwijsinstellingen op het gebied van detachering, NT2, inburgering & educatie, de Internationale Schakelklas (ISK) en Toetsing & Examinering.Wij houden rekening met jouw wensen, beschikbaarheid en ambities. We investeren in jouw ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om jouw vakkennis op peil te houden met onze gratis trainingen. Onze ervaren coaches zorgen voor ondersteuning en begeleiding op de werkvloer.Bisbee is een warm en betrokken team. Plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Als werkgever vinden wij onze toegevoegde waarde in jouw carrière. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Daarom kiezen al meer dan 350 docenten en examinatoren voor Bisbee.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in