+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Mechatronisch monteur Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 3.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hallo Technische Tovenaar! Hou je van het ontwerpen en bouwen van machines? Dan is deze kans perfect voor jou. Je komt te werken bij een bedrijf dat unieke machines maakt en waar innovatie belangrijk is. Als Mechatronica Monteur ben je goed in mechanica, hydraulica en elektronica. Je zet je in om van ideeën echte machines te maken. Samen met je team maak je complexe productielijnen. Klaar om de wereld van Mechatronica te veroveren? Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Locatie: Leiden

Salaris: €2.850 bruto per maand

Hallo Technische Tovenaar!

Ben jij die onvermoeibare expert op het gebied van Mechatronica of Machinebouw? Dan hebben wij dé kans voor jou! Stel je voor: werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van op maat gemaakte machines, waar innovatie voorop staat en waar jij de leiding hebt als het gaat om ontwerp én bouw.

Als Mechatronica Monteur ben jij een echte alleskunner op het gebied van mechanica, hydraulica en elektronica. Zodra die tekeningen op je bureau liggen, gaat jouw technische hart sneller kloppen. Jij bent degene die alles uit de kast haalt om van concept tot realiteit te komen. Complexe productielijnen opzetten? Geen probleem! Alle vereiste taken en werkzaamheden zijn voor jou een fluitje van een cent.

Als jij ook een bijdrage wilt leveren aan ons succesverhaal en samen met een team van toegewijde collega's fantastische machines wilt bouwen, dan hoef je alleen maar te solliciteren. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en te ontdekken of deze rol en ons bedrijf perfect bij jou passen. Ben jij klaar om de wereld van Mechatronica te veroveren?



Gevraagd

  • Passie voor techniek!
  • MBO niveau 3+ Machinebouw / Mechatronica
  • Je hebt relevante sleutelervaring (mechanisch/elektrotechnisch)
  • Woonachtig in regio Zoetermeer
  • Rijbewijs


Aanbod

·        Mooi vast salaris €2.000 - €3.800

·        Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract

·        Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)

·        Prettige werksfeer binnen een gezonde, groeiende organisatie

·        Aanvullende voorwaarden zoals een pensioenregeling en kilometervergoeding zijn bij ons vanzelfsprekend



Bedrijfsomschrijving

Onze organisatie is gespecialiseerd in industriële automatisering en robotica en biedt al sinds 1993 deskundige diensten aan onze klanten. Bij ons streven we ernaar om het productieproces van onze klanten optimaal te laten verlopen. We leveren maatwerkoplossingen door zorgvuldig de behoeften van onze klanten te analyseren en vervolgens de best passende oplossing aan te bieden. Ons team staat bekend om zijn snelle responstijden en expertise, waardoor we in staat zijn om efficiënte en effectieve oplossingen te bieden voor diverse automatiserings- en robotica-uitdagingen.Als servicemonteur bij ons wordt van je verwacht dat je niet alleen beschikt over kennis van onderhoud en het oplossen van storingen aan machine lijnen, maar ook dat je zelfstandig kunt werken en initiatief neemt. We bieden een dynamische werkomgeving waarin je de kans krijgt om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien als professional. Met onze brede expertise en focus op klanttevredenheid zijn we een betrouwbare keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar expertise op het gebied van automatisering en robotica. Bij ons streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan hun specifieke behoeften.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in