+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Leerling Bedrijfsautomonteur Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maintec

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.100 - € 2.100 p/m

Vacature in het kort

Hou je van sleutelen aan voertuigen? Dan is deze kans perfect voor jou. Je leert en werkt meteen in een werkplaats met verschillende bedrijfsvoertuigen. Elke dag is anders en je groeit veel. Je krijgt ook les en aan het einde heb je een diploma én een vast contract. Je verdient al vanaf het begin geld, en je hoeft geen geld te betalen voor school of boeken. Plus, je krijgt betaalde vakantiedagen en vakantiegeld. Je hebt 3 jaar zekerheid met een contract. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar om je passie voor het sleutelen aan voertuigen om te zetten in een kansrijke baan? Dan is de mbo niveau-3 opleiding tot Bedrijfsautotechnicus dé kans voor jou! Je kunt niet alleen leren, maar ook direct aan de slag op een toffe werkplaats in Leiden. Lees snel verder, want we hebben veel te vertellen!


Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een mooie merkdealer in Leiden, waar je deel uitmaakt van een gedreven team van collega's. Samen sleutelen jullie aan diverse bedrijfsvoertuigen, van bestelbusjes tot indrukwekkende vrachtwagens. Hier krijg jij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een vakkundige bedrijfsautotechnicus gedurende de volle 3 jaar van je opleiding. En als je na je mbo-opleiding verder wilt studeren, zijn binnen dit bedrijf volop mogelijkheden beschikbaar. Je zit hier voorlopig dus helemaal op je plek!


Wat ga je doen?

Als bbl-leerling bedrijfsautomonteur, sta jij te schitteren op een fantastische werkplaats in Leiden. Je werkt vier dagen per week aan een divers scala aan lichte en zware bedrijfswagens, denk aan busjes en vrachtwagens. Dit doe je altijd onder de deskundige begeleiding van een ervaren leermeester. Van inspecties tot reparaties, elke dag biedt nieuwe uitdagingen en kansen om te groeien. En het beste van alles? Je verveelt je geen moment! Naast je werk op de werkplaats, duik je één dag per week de schoolbanken in om de theorie achter je werkzaamheden te leren, inclusief de nodige algemene vakken zoals Nederlands en rekenen. Aan het einde van de rit sta jij te stralen met een mbo-3 diploma in je handen én een vast contract!


Wat verwachten wij van jou?
  • Enthousiasme en motivatie om het vak te leren;
  • Affiniteit met techniek en een diepe liefde voor sleutelen;
  • Een afgeronde vooropleiding, bij voorkeur in de richting van techniek;
  • Leergierigheid, zowel in de praktijk als op school. Een aanpakkersmentaliteit en een sterk teamgevoel!

Ben jij klaar voor dit bbl-traject? Solliciteer dan direct, dan gaan we snel in gesprek om jouw plekje voor komend schooljaar veilig te stellen!


Wat kun je van ons verwachten

💰 Je verdient een salaris vanaf je allereerste werkdag, variërend tussen € 1100,- en € 2100,- bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd;

📚 Geen zorgen over school- en boekengeld, want Maintec neemt dit voor zijn rekening;

🏖 Geniet van doorbetaalde vakantiedagen en vakantiegeld, zodat je ook heerlijk kunt ontspannen;

📝 Een contract gedurende de hele looptijd van je opleiding, dus 3 jaar lang zekerheid;

👨‍🏫 Profiteer van persoonlijke begeleiding van een toegewijde leermeester en een coach vanuit Maintec om jouw diploma te behalen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in