+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leidschendam.
Laad meer vacatures

Funderingsinspecteur Leidschendam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.543 - € 3.615 p/m

Vacature in het kort

Hou je van werken in de buitenlucht en vind je duurzaamheid belangrijk? Dan is de rol van Inspecteur Funderingsinspecties iets voor jou. Als inspecteur ga je de conditie van funderingen van gebouwen onderzoeken. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat gebouwen veilig en stabiel blijven. Soms werk je ook op kantoor. Je gebruikt speciale apparatuur en doet verschillende metingen. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je enthousiast over het bevorderen van duurzaamheid en zie je jezelf niet de hele dag vastzitten op kantoor? Lees dan verder, want wellicht is de functie van Inspecteur Funderingsinspecties iets voor jou!


Wat ga je doen?

Als Funderingsinspecteur draag je de verantwoordelijkheid voor het onderzoeken van de conditie van funderingen van gebouwen en constructies. Het doel van dit onderzoek is om de veiligheid en stabiliteit van gebouwen te waarborgen door tijdig problemen met de fundering te ontdekken en aan te pakken. Dit omvat diverse landmeetkundige metingen aan gebouwen en constructies, zowel binnen als buiten, evenals het inmeten en inspecteren van (oude) funderingen onder het maaiveld. Je voert inspecties uit om vast te stellen of de funderingen stabiel zijn, identificeert eventuele gebreken en beoordeelt de algehele integriteit van de fundering. Je taken omvatten het vaststellen en documenteren van de funderingskwaliteit, het fysiek controleren van funderingen op mogelijke defecten, en het rapporteren van de meetgegevens en inspectieresultaten.

Je zult voornamelijk buiten werken (ongeveer 80% van de tijd), maar je bent ook regelmatig aanwezig op het kantoor in Amsterdam of Leidschendam om de verzamelde meetgegevens te verwerken.


Jouw werkzaamheden
  • Je gaat nauwkeurigheidsmetingen uitvoeren, waaronder lintvoeg-, vloerwaterpas- en scheefstandsmetingen;
  • Je maakt gebruik van gespecialiseerde landmeetapparatuur tijdens je werkzaamheden;
  • Daarnaast voer je visuele inspecties uit aan gebouwen en documenteer je eventuele fundering gerelateerde gebreken die je tegenkomt;
  • Je bent ook verantwoordelijk voor inspecties van funderingen in beperkte ruimten onder het maaiveld;
  • Het vastleggen van relevante kenmerken van een fundering behoort eveneens tot je takenpakket;
  • Je zult de ingewonnen meetresultaten verwerken, analyseren en beoordelen op hun correctheid en volledigheid.


Gevraagd

  • Je hebt vergelijkbare werkervaring, bijvoorbeeld als landmeter, maatvoerder of bouwkundig inspecteur;
  • Je bent enthousiast over buitenwerk, maar hebt geen bezwaar tegen kantoorwerk;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een toonaangevend internationaal bedrijf op het gebied van geo-data. Met geavanceerde technologieën en expertise biedt de opdrachtgever innovatieve oplossingen voor uitdagingen op het gebied van geotechniek, geoscience en geospatial. Het bedrijf levert essentiële informatie over de ondergrond, zeebodem en infrastructuur, waardoor het wereldwijd wordt ingezet in diverse sectoren, zoals de olie- en gasindustrie, de bouwsector, de mijnbouw, en de offshore windenergie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in