+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lekkerkerk.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Lekkerkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Logistic Force

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je jouw logistieke skills kunt laten zien? Als crossdock medewerker werk je met vrachtwagens, gebruikmakend van pompwagens. Je werkt in een koude omgeving, dus tegen kou kunnen is belangrijk. De werktijden zijn meestal in de avond of nacht, van maandag tot vrijdag. Je kunt ook kiezen om minder dagen te werken. We bieden een goed salaris en extra kansen zoals certificaten halen. Laat zien wat je kunt en sluit je aan bij ons team! Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij opzoek naar een baan waarbij jij jouw logistieke vaardigheden kan ontwikkelen? Zoek jij een werkgever die jou echt begrijpt en tijd heeft voor persoonlijke aandacht? Dan hebben we goed nieuws voor je: deze baan als logistiek medewerker is jou op het lijf geschreven! Op dit moment zijn we voor een bedrijf in Lekkerkerk opzoek naar een enthousiaste crossdock medewerker.


WAT GA JE DOEN?

Voor onze klant in Lekkerkerk zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker. Als logistiek medewerker werk je op de afdeling crossdock. Op het crossdock afdeling ga je laden en lossen van de vrachtwagens. Het laden en lossen doe je uiteraard niet met de hand, maar werk je met pompwagens. Het grootste gedeelte van de dag werk je op ons crossdock waar de temperatuur tussen de 2-4 graden ligt. Het is dus van belang dat je tegen kou kan!

De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd in de avond of de nacht. De dienst start om 17:00 uur en duurt tot 00:00 / 02:00 uur. Dit is afhankelijk van de drukte. De functie is voor langere termijn en het is mogelijk om van maandag t/m vrijdag te werken, maar je mag ook bijvoorbeeld drie dagen of één dag per week werken. Mogelijkheden genoeg dus!


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Je kan tegen kou!
  • Flexibele werkinstelling.
  • Je werkt nauwkeurig.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je hebt eigen vervoer om op te komen.
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Om te beginnen met een eerlijk salaris. Daarnaast hebben we wat leuke 'extraatjes' voor je zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering, maar echt! We love you! We geloven niet voor niets in 'krachtige mensen'. We investeren daarom ook in jouw toekomst, een aantal van jouw voorgangers heeft via onze eigen Academy extra certificaten behaald of bijvoorbeeld het groot rijbewijs. Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg! Ervaar zelf hoe werken ook kan en JOIN THE FORCE!

Iets voor jou? Waar wacht je dan op? Solliciteer!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in