+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lekkerkerk.
Laad meer vacatures

Logistiek Medewerker | startsalaris €2500 Lekkerkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WerkTalent

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
WerkTalent

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacature in het kort

In deze functie als Allround Logistiek Medewerker ben je een belangrijk onderdeel van ons team. Je doet verschillende taken zoals goederen laden en lossen, voorraad bijhouden en zorgen dat alles in het magazijn netjes is. Je krijgt veel vrijheid en kunt zelf ideeën aandragen om ons werk beter te maken. We bieden een leuke werkomgeving waar je de kans krijgt om te groeien. Plus, je werkt met een team dat altijd streeft naar het beste. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een echte aanpakker die graag de controle heeft? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een Allround Logistiek Medewerker.

Dit ga je doen

Als Allround Logistiek Medewerker ben jij heel belangrijk voor ons logistieke proces. Je doet van alles, zoals het laden en lossen van goederen, het bijhouden van onze voorraad en het checken van wat er binnenkomt en uitgaat. Ook zorg je ervoor dat het magazijn netjes blijft.

Wat deze baan zo leuk maakt, is dat je veel vrijheid hebt. In het begin krijg je hulp van de productiemanager, maar later ben jij degene die de leiding heeft over het magazijn. Je denkt actief mee over hoe we dingen beter kunnen doen en zorgt ervoor dat alles op tijd klaar is voor de productie.


Dit krijg je

Bij ons vind je een plezierige en dynamische werkomgeving waar jouw inzet gewaardeerd wordt. Hier krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een goed salaris.


Dit ben je
  • Ervaring heeft in de logistiek.
  • Handig is met een heftruck en daar ook een certificaat voor heeft.
  • Goed kan samenwerken en communiceren.
  • Oog heeft voor detail en altijd netjes werkt.
Hier ga je werken

Bij ons bedrijf zetten we ons met hart en ziel in voor topkwaliteit. Ons team van toegewijde medewerkers streeft naar uitmuntendheid en klanttevredenheid. We leveren hoogwaardige producten die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten. Onze moderne faciliteiten en geavanceerde software ondersteunen ons vakmanschap. Bij ons staat de klant altijd centraal, dat merkt u direct wanneer u bij ons binnenkomt.


Interesse?

Het eerste kennismakingsgesprek vindt plaats bij ons in de vestiging in Zevenhuizen of via een video call. Tijdens dit gesprek bespreken we de functie, de organisatie en vooral jouw wensen en ambities.

Als er een match is met deze functie en organisatie, stellen we je graag voor aan onze contactpersoon. We plannen een gesprek in, evalueren dit met onze contactpersoon en bieden de juiste begeleiding tijdens onderhandelingen en volgende stappen. Als alles rond is en iedereen tevreden is, feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de knop hieronder, stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of neem telefonisch contact via 0645518853.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in