+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lellens.

Jobcoach Lellens

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

BMC

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Voor een boeiende opdracht in de provincie Groningen zoeken we een ervaren Jobcoach. Je gaat aan de slag met het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, in nauwe samenwerking met een werkgeversadviseur. Een uniek aspect van deze opdracht is de mogelijkheid tot inzet als ZZP-er. Jouw rol is cruciaal in het vinden van passende werkplekken en het opbouwen van een succesvolle werkrelatie. Naast de coaching, speelt ook administratie een rol in je takenpakket. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een gemeente in de provincie Groningen zijn wij op zoek naar Jobcoach voor 32 uur per week. Het betreft een tijdelijke opdracht, maar contract voor langere duur is bespreekbaar. Ook is deze opdracht geschikt voor de inzet van een ZZP-er.

Wat ga je doen?

Voor deze vacature zijn wij specifiek op zoek naar iemand met ervaring op het gebied van Jobcoaching. De focus van de werkzaamheden zal voornamelijk liggen op de begeleiding van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Als jobcoach werk je nauw samen met de werkgeversadviseur Loon Kosten Subsidie (LKS). De werkgeversadviseur is op zoek is naar een passende werkplek en verzorgt de intake tussen de werknemer en de werkgever. Na plaatsing worden de contacten met de werkgever en de werknemer overgenomen door de jobcoach. De jobcoach bepaalt samen met de werknemer en de werkgever de intensiteit van de coaching en bouwt deze in de loop van de tijd af. De maximale begeleiding is 3 jaar. Bij het werk komt ook een stukje administratie en rapporteren kijken, hier draai je je hand niet voor om.



Gevraagd

  • HBO denk of werkniveau;
  • Je hebt een rijbewijs;
  • Goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift;
  • Computervaardig;
  • Je vindt het leuk om met mensen te werken die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben;
  • Je hebt kennis van de wet- en regelgeving sociale
  • zekerheid/participatiewet en ken je de arbeidsmarkt
  • Je bent een teamspeler en een netwerker;
  • Commercieel onderlegd;
  • Ondernemend.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Ga je voor ons aan de slag, dan ga jij je bezig houden met uitdagende opdrachten bij gemeenten! Hiervoor ontvang je een passend salaris, conform de CAO van de opdrachtgever.

Ben je bij BMC Sociaal Domein, Yacht group in dienst dan heb je recht op 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek, 8% vakantiegeld, een aantrekkelijke pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze collectiviteitskorting op jouw zorgverzekering en aanvullende verzekeringen. Ook hebben we de mogelijkheid om via ons eigen BMC Academie jou de juiste opleidingen en trainingen te kunnen bieden die bijdragen aan jouw groei en ontwikkeling!



Uren

32 uur
32

Bedrijfsomschrijving

Bij BMC Sociaal Domein werken enthousiaste Recruitment Consultants die verder kijken dan jouw cv. Bij ons ben je geen nummer, maar kennen wij jou persoonlijk. En door onze nauwe samenwerking met mijn collega’s in het land en ons grote netwerk binnen gemeenten vergroot jij je kans op een uitdagende opdracht die er toe doet.Als Recruitment Consultant binnen het Sociaal Domein haal ik voldoening uit een tevreden professional die ik heb kunnen helpen bij de volgende stap in zijn/haar carrière. Voor meer informatie over deze functie, bel of mail mij gerust. Ook ben ik via WhatsApp goed bereikbaar! Tel: 06-46408515 mail: [email protected]
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in