+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lelystad.
Laad meer vacatures

Junior projectleider Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 2.500 p/m

Vacatureomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een junior projectleider die deel zal nemen aan het Management trainee traject. Als junior projectleider ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en uitvoering van grote digitaliseringsprojecten. Deze projecten komen via verschillende kanalen binnen. Klanten melden zich zelf aan met een digitaliseringsvraag, maar de sales afdeling van deze opdrachtgever houdt zich ook actief bezig met de werving van nieuwe projecten. De junior projectmanager ondersteunt de verkoopafdeling bij het beoordelen van offertes. Je controleert of een project uitvoerbaar is. Wanneer de offerte akkoord is, ben jij als junior projectleider volledig verantwoordelijk voor het project.

Het is de bedoeling dat je een goede planning maakt voor de uitvoering van het project. Hoeveel documenten moeten er per dag verwerkt worden en wat zijn belangrijke aandachtspunten? Daarnaast bent je hierbij ook verantwoordelijk voor de financiële planning. Uiteindelijk is de kwaliteit van een project de belangrijkste factor, maar de tijdsplanning en het budget moeten goed in de gaten gehouden worden. Vervolgens deel je de planning met jouw team die vervolgens aan de slag gaat met de digitalisering. Natuurlijk controleert de junior projectleider of de werkzaamheden goed worden uitgevoerd, zorg je ervoor dat de medewerkers ingewerkt en getraind worden en controleer je de resultaten. Gedurende het gehele traject onderhoudt je contact met de klant en zorg je dat deze volledig op de hoogte is van de voortgang. Om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden zo goed en efficiënt mogelijk worden uitgevoerd, houdt de junior projectleider zich ook bezig met het analyseren en verbeteren van de verschillende processen.



Gevraagd

  • Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau.
  • Je kunt goed organiseren, houdt makkelijk overzicht en bent goed in plannen.
  • Nauwkeurig en zorgvuldig werken, zijn voor jou de normaalste zaak van de wereld.
  • Samenwerken met een team en duidelijk communiceren met jouw collega’s en met klanten is voor jou geen probleem, maar je kunt ook prima zelfstandig werken.
  • Je bent eerlijk en betrouwbaar.
  • Je bent ook analytisch sterk, leert snel en kunt met een kritisch oog kijken naar de processen binnen een bedrijf.


Aanbod

Deze functie als junior projectleider is enorm interessant voor starters op de arbeidsmarkt die op zoek zijn naar een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Je staat er natuurlijk niet alleen voor en zal goed begeleid worden, maar je hebt al snel een team waarvoor je verantwoordelijk bent en hebt veel contact met verschillende klanten. De sfeer in dit bedrijf is informeel. Collega’s hebben veel direct contact met elkaar en er worden vaak leuke uitjes georganiseerd.


Meer informatie

Wanneer je start in deze functie zal je ook direct deel gaan nemen aan het Management Traineetraject. Aan dit programma nemen alle medewerker deel die potentieel het toekomstige management van dit bedrijf kunnen vormen. Je krijgt dus voldoende tools om direct een team aan te kunnen sturen. Daarnaast biedt dit bedrijf veel verschillende kansen en doorgroeimogelijkheden waardoor je je volop kunt ontwikkelen.

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Wanneer je geboren bent aan het begin van de 21e eeuw kun je je waarschijnlijk niet meer voorstellen dat er een wereld bestond zonder computers. We zijn allemaal gewend geraakt aan ons digitale tijdperk. Om aan nieuwe informatie te komen, hoef je niet meer maanden lang boeken door te lezen en in de bieb te zitten. Met een goede internetverbinding heb je alle nuttige artikelen en informatie binnen handbereik.Toch zijn er nog best veel bedrijven die grote papieren archieven en bibliotheken hebben. Als je wilt dat deze informatie gemakkelijk terug te vinden is en beschikbaar wordt gemaakt voor meer mensen, is het belangrijk dat deze informatie gedigitaliseerd wordt. Onze opdrachtgever in Lelystad is gespecialiseerd in het digitaliseren van (complexe) document- en gegevensprocessen van een aantal grote Nederlandse bedrijven, gemeentes en onderwijsinstellingen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in