+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lelystad.
Laad meer vacatures

Archiefspecialist Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

KMM Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Word jij enthousiast van het bewerken van archieven op projectbasis? Houd jij van afwisseling en ondersteun jij graag de klant bij het indelen en bewerken van bijvoorbeeld hun bouw-, bodem- of milieudossiers? Dan zoeken wij jou!

Door de sterke groei van onze archiefbewerkingsactiviteiten zijn wij op zoek naar een ervaren Archiefspecialist. De afgelopen jaren nemen de werkzaamheden omtrent schoning en indeling toe en neemt Karmac een adviserende rol aan om klanten een optimaal digitaal archief te garanderen.

  • Samen met een projectmanager werk je aan digitaliseringstrajecten.
  • Je denkt mee over de indeling van archieven, hierbij gebruik je jouw kennis over relevante wetgeving, vernietigingslijsten en ervaring met andere archieven.
  • Je werkt binnen de afdeling onder andere samen met een projectmanager en een andere archiefspecialist.

Het is belangrijk dat je communicatief sterk bent om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Wij werken op het gebied van archiefbewerking met name voor overheidsinstanties, zoals gemeenten en provincies.



Gevraagd

  • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van archiefbewerking (SOD I, SOD II, recordmanagement, VVA) en hebt hier aantoonbare ervaring en affiniteit mee.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt samenwerken met collega’s met verschillende opleidingsniveaus.
  • Je werkt accuraat en komt afspraken na.
  • Je bent proactief en kritisch.


Aanbod

  • Een uitdagende en afwisselende baan binnen de archiefwereld.
  • Een goed salaris.
  • 29 vakantiedagen.
  • Reiskostenvergoeding 0,21 ct 
  • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en diverse (online) opleidingsmogelijkheden.
  • Premievrij pensioen en collectieve zorgverzekering
  • Een informele en energieke werksfeer

Voel je thuis bij KARMAC en KMM Groep

Karmac Informatie & Innovatie is de specialist op het gebied van digitalisering, backoffice outsourcing, post- en factuurverwerking en consultancy. Door onze jarenlange ervaring met complexe document- en gegevensprocessen (sinds 1974) zijn wij uitgegroeid tot specialist op het gebied van informatielogistiek.

Karmac Informatie en Innovatie is onderdeel van de KMM Groep. Werken bij een van de bedrijven van de KMM groep betekent werken bij een succesvolle en een snelgroeiende, innovatieve bedrijvengroep met meer dan 800 medewerkers (zowel nationaal als internationaal actief). Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door: open, eerlijk, met volop ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling door het volgen van cursussen en trainingen. We hechten veel waarde aan verantwoord ondernemen en zijn betrokken bij de samenleving door onder andere maatschappelijke projecten te ondersteunen. Ook vinden we een goede sfeer belangrijk: er worden regelmatig bedrijfsuitjes en feesten georganiseerd voor alle medewerkers.

Vragen en solliciteren?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en beschik jij over de juiste kwaliteiten? Solliciteer dan direct en stuur je CV en bondige motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Heb je vragen? Dan kan je contact op nemen met Marsha Halff, Projectmanager afdeling overheid.

Voor meer informatie op onze website en



Bedrijfsomschrijving

Karmac Informatie & Innovatie is de specialist op het gebied van digitalisering, backoffice outsourcing, post- en factuurverwerking en consultancy. Wij maken informatie voor nu en in de toekomst toegankelijk. Door gebruik te maken van vooruitstrevende technologieën bieden wij innovatieve oplossingen op het gebied van digitalisering. Met deze informatie, die plaats- en tijdsonafhankelijk beschikbaar is, zijn onze klanten slagvaardiger en in staat effectiever te handelen. Geheel softwareonafhankelijk werken wij voor organisaties in zowel binnen- als buitenland.

Wij zijn onderdeel van de KMM groep, een snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep uit Flevoland. Met meer dan 25 landelijke en deels internationaal actieve bedrijven en ruim 800 medewerkers, verdeeld over vier sterke labels (Metafoor, IVIO, PROSU, KARMAC). De KMM Groep is vele keren benoemd tot Deloitte’s Best Managed Company en ontving de FD Gazelle Award. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in