+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Product Manager Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SASJA careers

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Dit zijn je belangrijkste taken

Als Product Manager ben jij verantwoordelijk voor alle binnendienst verkoopactiviteiten van jouw productgroep. Je verkoopt eigen-apparatuur op basis van technische kennis en weet het marktaandeel van jouw productgroep verder uit te bouwen. Je bent budgetverantwoordelijk, onderhoudt de contacten met onze afnemers en (buitenlandse) toeleveranciers, maakt offertes en volgt deze gestructureerd op. Daarnaast ondersteun je de collega’s van de buitendienst op technisch en commercieel gebied. Met een eigen auto van de zaak ben je tevens flexibel om zelf direct onze klanten op locatie te ondersteunen, key accounts te bezoeken en een order bij de klant aan tafel af te sluiten.De Product Manager rapporteert aan hoofd van de afdeling Pompen of Pompen & Mixers

Taken & verantwoordelijkheden:
Het halen van het budget voor zowel omzet als marge voor je productgroep. Regelmatig bezoeken van klanten, eventueel samen met een collega van de buitendienst. Klanten en prospects telefonisch te woord staan en afhandelen van e-mails van klanten en toeleveranciers. Informatie en advies verstrekken aan (potentiële) klanten met betrekking tot technische zaken, producten, prijzen, levertijden, etc. Prijsafspraken, kortingen en leveringscondities bespreken met klanten binnen de gestelde grenzen. Onderhouden klant – en leveranciersrelatie en klanten up-to-date houden over levertijden, afhandelen klachten, etc. Offertes opmaken en versturen in overleg met de buitendienst of leidinggevende. Calculaties maken ten behoeve van de prijsbepaling. Opvolgen en afhandelen van uitstaande offertes. Signaleren, controleren en actief ondernemen bij debiteuren. Klachtenregistratie en –afhandeling.  Actief deelnemen aan of ondersteunen van vakbeurzen, tentoonstellingen en verkoopgesprekken.


Hier kom je te werken

Onze opdrachtgever is een sterke, professionele organisatie met een ambitieus team. Zij zijn al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het leveren van verdringerpompen, procesapparatuur, roerwerken en complete installaties in vele uiteenlopende marktsegmenten. Ondanks COVID-19 zet de aanhoudende groei van de afgelopen jaren voort. 2020 was het beste jaar in de geschiedenis! Met veel vertrouwen in de toekomst breidt onze opdrachtgever hun assortiment aan verdringerpompen, centrifugaalpompen en kleppen verder uit. Deze groei van de onderneming en uitbreiding van de activiteiten, maakt dat zij op zoek zijn naar een Teamleider Finance.. Onze opdrachtgever heeft een platte organisatie met directe communicatielijnen. Het kantoor is ingericht met dynamische werkplekken om een gezonde werkhouding te stimuleren.


Dit krijgt je ervoor terug

Marktconform salaris (max € 4.500 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring). Premievrij pensioen. Auto van de zaak.


Dit heb je nodig

HBO werk – en denkniveau in een technische richting (bv werktuigbouw, procestechniek, energietechniek). Bij voorkeur minimaal 5 jaar werkervaring in een technisch / commerciële functie in een B. to B. omgeving. Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).  Reizen naar buitenland kan onderdeel van de functie zijn. Geen 9 tot 5 mentaliteit, hoge flexibiliteit op piekmomenten is vereist. Hands-on mentaliteit met een proactieve en resultaatgerichte werkhouding. Commercieel en klantgericht ingesteld. Passie om technische oplossingen te bieden voor de vraagstukken van onze klanten en prospects. Ervaring met Microsoft Office 365 en CRM Dynamics.  Je bent: Resultaatgericht, analytisch sterk en bezit technisch inzicht, goed kunnen plannen en organiseren, flexibele instelling.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in