+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Klinisch psycholoog Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 32 uur
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Zet jouw specialistische kennis en ervaring in om vorm te geven aan een persoonlijke aanpak voor de diverse cliënten binnen het team volwassenen.


Jouw nieuwe baan

Als klinisch psycholoog ben jij verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van (tweede) intakes en diagnostiek, en ben je betrokken bij de behandeling van volwassenen (en soms jongvolwassenen) met complexe problemen. Hier krijg je de mogelijkheid om de diagnose en behandeling grotendeels zelf vorm te geven, in samenwerking met de cliënt uiteraard. Samen met het team evalueer je de voortgang van de behandeling en pas je deze zo nodig aan. De klinisch psychologen bieden ondersteuning aan elkaar, vooral in crisissituaties, waar ze fungeren als onmisbare achterwacht. Gezien het feit dat jouw team bestaat uit zowel junior als senior psychologen, maakt ook het begeleiden en superviseren van junior therapeuten en psychologen in opleiding deel uit van je taken. Mooi om jouw expertise en kennis te delen! Daarnaast onderhoud je contacten met verwijzers en andere zorgdisciplines.


Jouw nieuwe werkplek

Deze ggz-instelling gaat voor maatwerk en geen gewone zorg. Hierdoor maken zij het verschil met andere organisaties. Het doel van de behandeling is dat cliënten en hun naasten leren om te gaan met waar zij tegenaan lopen in het dagelijks leven. Vanuit daar kunnen ze verder groeien naar zijn of haar persoonlijk doel. Jullie maken je hard voor de beste zorg en zijn jullie gericht op een persoonlijke aanpak. De omgeving en persoonlijkheid van de cliënt staan centraal.

Jouw team bestaat uit een klinisch psycholoog, een GZ-psycholoog, 3 basispsychologen en een arts. De sfeer is zeer plezierig, en iedereen staat voor elkaar klaar. De cliënten zijn gevarieerd en afhankelijk van de specialisaties binnen het team. Jullie zijn allesbehalve een doorsnee team! Als team leggen jullie de nadruk op een persoonlijke benadering, waarbij jullie luisteren naar de verhalen, groeikansen en behoeften van eenieder, met respect voor individuele stijlen en karakters. Hierbij wordt gebruik gemaakt van positieve gezondheid, schematherapie, ACT en mindfulness. Ook zoeken jullie de samenwerking op met het team kind & jeugd die te vinden is in hetzelfde pand.

Gezelligheid en teambuilding dat ga hier zeker vinden. Jullie genieten regelmatig samen van diners, lunches buiten de deur en verfrissende wandelingen. En als je geluk hebt, word je verrast met smakelijke broodjes van een van je collega's. In dit team staat niet alleen werk centraal, maar ook het delen van mooie en uitdagende momenten in ons persoonlijke leven.


Wat breng je mee?

Vanzelfsprekend ben jij in het bezit van een BIG-registratie. Je voelt je als een vis in het water binnen een professioneel team. Jouw collega’s verlies jij niet uit het oog en je zorgt voor een positieve sfeer.


Arbeidsvoorwaarden

Wat fijn aan deze zzp-opdracht is dat je de opdracht zelf kunt samenstellen. Het aantal uur, jouw werkdagen en het uurtarief zijn namelijk allemaal bespreekbaar. Werk je liever in loondienst? Ook dat is hier mogelijk.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in