+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lelystad.

Weekendmedewerker Horeca bij Intratuin Lelystad Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 6 - 12 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Intratuin Lelystad zoekt horeca medewerkers voor hun restaurant. In dit gezellige team zorg je dat gasten genieten van vers bereide gerechten. Je bent gastvrij, werkt hard en houdt van een schone werkplek. Bij Intratuin werk je in een hecht team en is er ruimte voor jouw ideeën. Je krijgt korting op producten en eten in de winkel. Plus, je draagt bij aan een groenere wereld. Een leuke plek om te werken met veel frisse lucht! Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Intratuin Lelystad is voor het restaurant op zoek naar enthousiaste en representatieve horeca medewerkers

In ons restaurant 'Eten in de Proeftuin' kunnen onze gasten onder het genot van iets lekkers even bijkomen van het shoppen. Voor de lekkere trek bieden wij een groot assortiment aan koude en warme gerechten waarvan bijna alles vers bereid wordt door jou en je collega's. Je bent een gastheer of -vrouw die het kwaliteits- en serviceniveau nooit uit het oog verliest. Je zorgt voor perfectie in gastheerschap en jij tilt dit naar een nóg hoger niveau.

In ons restaurant bieden wij plaats aan ongeveer 150 gasten. Ben jij enthousiast, servicegericht en stressbestendig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie:

Samen met je team zorg jij er iedere dag voor dat het buffet er spik en span bij staat en dat de bestellingen bereid worden. Terwijl de vaatwasser staat te draaien, reken jij de lunch van een gast af. Je zorgt voor de bereiding van diverse producten zoals salades, sappen, broodjes, soepen en warme gerechten. Daarnaast zorg je ervoor dat ons restaurant netjes en schoon blijft en verleen je service met een grote glimlach.

Werkzaamheden

Je gaat je o.a. bezighouden met:

  • Het op een correcte wijze ontvangen van onze gasten;
  • Het bereiden van diverse koude en warme gerechten;
  • Kassawerkzaamheden;
  • Schoonhouden van het restaurant.

Profiel:

Je bent een representatieve en vlotte gastvrouw of gastheer, die bereid is om hard te werken en samen met de collega’s zorg te dragen voor een goed resultaat. Je hebt een klantgerichte en klantvriendelijke instelling en je vindt het leuk om contact aan te gaan met onze gasten. Ervaring in de horeca/fastservice is een pré.

  • Vanzelfsprekend ben je gastgericht en houd je van mensen om je heen;
  • Je hebt een grote dosis emotie en inlevingsvermogen: jij voelt dingen aan en zegt én doet het juiste om in te spelen op de wensen en behoeften van heel verschillende gasten.
  • Je bent verantwoordelijk, enthousiast, servicegericht, representatief, collegiaal en betrokken;
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Je bent woonachtig in (omgeving) Lelystad.

Waarom werken bij Intratuin?

Het team van Intratuin Lelystad is collegiaal, hecht en enthousiast waarbij altijd ruimte is voor een praatje, advies of extra handje. Het is een echt familiebedrijf met ongeveer 50 werknemers. We streven naar een groene, gezonde wereld en samen dragen we ons steentje bij aan het vergroenen van de Nederlandse tuin! Jouw werkplek heeft héél veel frisse lucht en het is tijdens ieder seizoen een feestje om doorheen te wandelen. Beleving, inspiratie en klantvriendelijkheid zijn kernwoorden binnen onze organisatie. Natuurlijk vinden we naast hard werken ontspanning belangrijk, zo heb je jaarlijks recht op 25 vakantiedagen.

En verder?
- Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw ideeën en werk uit te voeren.
- Als werknemer krijg je een fijne korting op bijna alles wat er in de winkel te koop is. Daarnaast geniet je met korting van de lekkernijen uit onze horeca.
- En natuurlijk een goede pensioenregeling.

Leuk om te weten

De formule Intratuin is opgericht in 1980 door acht slimme, ambitieuze en een tikkeltje eigenwijze ondernemers. Inmiddels heeft de keten 69 vestigingen (55 in Nederland, 3 in België en 11 in Duitsland), een servicekantoor in Woerden, een distributiecentrum voor hardwaren in Den Bosch en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer. Er zijn meer dan 3.300 medewerkers in dienst en Intratuin bereikt jaarlijks zo’n 12,5 miljoen klanten!

 

Ben jij die persoon waar we naar op zoek zijn? Laat van je horen en solliciteer via deze website. We zien ernaar uit om met je kennis te maken!

Groene groet,

Intratuin Lelystad

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in