+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lelystad.

Constructie bankwerker Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Stam Metaal

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken iemand voor onderhoud aan grote metalen pallets. Deze pallets worden gebruikt voor betonnen wanden en hebben vaak schade na gebruik. Je werkt buiten en moet hout slopen, balken vervangen en pallets lassen. Soms moet je ook een band verwisselen op een vrachtwagen. We zoeken iemand die niet bang is voor zwaar werk, enige ervaring heeft met metaal en het fijn vindt om buiten te werken. Interesse? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Voor een van onze opdrachtgevers voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit aan grote metalen pallets. Deze worden gebruikt om prefab betonnen wanden per vrachtwagen te vervoeren naar bouwlocaties door heel Nederland.
Na gebruik hebben deze pallets vaak schade en dit herstellen wij bij onze werkplaats. De werkzaamheden vinden plaats op ons buitenterrein. Het hout moet worden gesloopt, balken gericht of vervangen en delen opnieuw gelast. De pallet moet bij vertrek uit onze werkplaats weer goedgekeurd de weg op kunnen. Dat keuren doen wij ook, soms ook op locatie bij de betonfabriek. Er worden trackers geplaatst op de pallets, en dit moet je goed kunnen registreren. Enige nauwkeurigheid is hierbij wel vereist.
Soms komt er een vrachtwagen waarvoor een band verwisseld moet worden, of waaraan een kleine reparatie moet worden uitgevoerd.
Voor deze werkzaamheden zoeken wij een werknemer die niet bang is om soms zwaar werk te doen of zijn handen vuil te maken. Het is handig als je met een heftruck overweg kan, maar wij kunnen je hier ook voor opleiden.
Kun je lassen, heb je enige ervaring in de metaal constructie en vind je het fijn om buiten te werken, dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Gevraagd

MBO-2 constructie bankwerker (diploma gehaald is fijn, maar ervaring is beter)
VCA diploma is een pré
Heftruckdiploma is een pré

Aanbod

Wij zijn gevestigd op Industrieterrein Noordersluis in Lelystad. Dit is met de auto goed bereikbaar vanaf de snelweg A6, via de dijk N307 vanuit Enkhuizen of de Oostvaardersdijk vanuit Almere, vanaf de bus is het nog 10 minuten lopen.


Uren

38 - 40 uur
Minder uren zijn eventueel bespreekbaar

Salaris

Wij werken met de CAO voor Metaal, het salaris is afhankelijk van je ervaring.

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een klein bedrijf met een uitgebreide klantenkring. Wij werken voor aannemers, jacht service bedrijven, fabrieken en particulieren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in