+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lemmer.
Laad meer vacatures

Vakantie medewerker Lemmer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 8 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,66 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Mowi in Lemmer werk je met bekende visproducten zoals kibbeling en lekkerbekjes. Je helpt mee met het voorbereiden, verpakken en klaarmaken van de vis voor de verkoop. In het begin leer je één taak, maar later doe je verschillende dingen. Je moet lang kunnen staan en snel en precies kunnen werken. Het is belangrijk dat je graag nieuwe dingen leert en goed in een team kunt werken. We hebben leuke collega's en er is altijd tijd voor een grapje. Wil je meer weten over deze baan? Lees dan snel de hele vacature!
 

Volledige vacaturetekst

Kibbeling of lekkerbekjes? Wie kent ze niet?! Bij Mowi komt bevroren vis binnen welke wordt voorzien van paneermeel en kruiden. Vervolgens wordt de vis weer bevroren en ingepakt en kan het verkocht worden in de supermarkt. Als productiemedewerker help je mee aan dit proces! Je zult starten op één lijn, maar zodra je dit onder de knie hebt zal je gaan rouleren. Hierdoor kun je uiteindelijk op verschillende posities in het productieproces komen te staan en ben je binnen no-time een echte allrounder! Jij bent flexibel inzetbaar en vind het niet erg om ochtenden of avonden te werken. Daarnaast ben jij in de vakantie periode extra inzetbaar om diensten te werken. Als je daarnaast lekker sociaal bent en van een grapje houd, dan pas je perfect binnen het Mowi-team! Er wordt gewerkt op maandag tot en met vrijdag, af en toe op zaterdag en de werktijden zijn van 06.30-15.00 uur of van 15.00-23.30 uur. Zie jij jezelf al aan de lijn staan in Lemmer!? Solliciteer dan direct!

Wij bieden:

- Een bruto salaris van €13,66 per uur;
- Onregelmatigheidstoeslag van 33% op uren gewerkt na 19.00 uur;
- Reiskostenvergoeding vanaf 5 km woon-werkafstand;
- Wekelijks uitbetaald krijgen;
- De mogelijkheid om ochtenden of avonden te werken.

Wij vragen:

- Je spreekt goed Nederlands of Engels;
- Je hebt nog geen of weinig productie ervaring;
- Je bent fysiek in staat om te lopen, staan en tillen;
- Je vind het niet erg om af en toe zware dozen te tillen.

Waar ga je werken:

Bij Mowi in Lemmer worden diverse soorten witvis en zalm gecoat. Je kent vast de diepvries vis uit de supermarkt met een krokant laagje of een citroen-dille smaakje? Het productie proces in Lemmer zorgt ervoor dat jij deze heerlijke producten kunt kopen. Mowi is een internationaal bedrijf met 18 vestigingen in verschillende landen over de hele wereld. Van China en Japan tot aan Chili en de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Noorwegen. Kwaliteit en hygiëne staan hier hoog in het vaandel binnen de organisatie. Van oudsher is Mowi echt een familiair bedrijf. Dit merk je nog aan alles. Wanneer je werkt bij Mowi dan wordt je écht gezien, je bent onderdeel van een hecht team en de communicatie structuur is informeel en plat.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in