+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lemmer.
Laad meer vacatures

Heftruckchauffeur Lemmer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 p/m

Vacature in het kort

Bij Mowi, de expert in gefrituurde vis, is er een kans om te starten als heftruckchauffeur. Je helpt met het logistieke werk. Elke dag is anders: je zorgt dat de productielijnen genoeg hebben en verplaatst pallets met vis. Ook kun je doorgroeien. Pluspunt: gratis koffie of thee en parkeren. Mowi is een bedrijf waar iedereen welkom is. Kom jij ons team versterken? Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

🚀 Start jouw carrière als heftruckchauffeur bij Mowi in Lemmer! 🚀 Houd jij van gefrituurde vis? Bij Mowi zijn zij de experts in het bereiden van deze lekkernij! Dagelijks ontvangen zij bevroren vis die ze vervolgens voorzien van een smakelijk laagje paneermeel en kruiden. Na een nieuwe vriesronde wordt de vis verpakt en klaargemaakt voor de verkoop in de supermarkt. Nu hebben wij een unieke kans voor jou! Altijd al heftruckchauffeur willen worden? Dan is dit je kans. Wij zoeken een enthousiaste collega die voor 32 uur per week de logistieke activiteiten wil ondersteunen. Als heftruckchauffeur speel je een cruciale rol in de dagelijkse operatie. Jouw werkdag begint met het controleren van je heftruck. Jij zorgt ervoor dat onze productielijnen altijd voorzien zijn van voldoende producten. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het verplaatsen van pallets met eindproducten naar de juiste hal, zodat ze mee kunnen met de vrachtwagen. 👉 Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen in ons team. 👈

Wij bieden:

💼 Wat bieden wij als heftruckchauffeur aan? 💼 - Een aantrekkelijk salaris van €2900 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband en toeslagen;
- Werktijden in de avonduren van 15:00 - 23:30;
- Alle feestdagen vrij, inclusief de bouwvak en kerstvakantie;
- Talrijke doorgroeimogelijkheden, omdat wij graag investeren in onze medewerkers;
- Een gratis kopje koffie of thee om je dag goed mee te beginnen;
- Gratis parkeergelegenheid. Bij Mowi streven ze naar een inclusieve werkomgeving. Zij bieden gelijke kansen en behandelen iedereen gelijk, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, religie of handicap. Iedereen is welkom om te reageren op onze vacature.

Wij vragen:

📚 Wat vragen wij van jou? 📚 - Je hebt minimaal een afgerond VMBO diploma;
- Je beschikt over een geldig heftruckcertificaat;
- Je hebt minimaal één jaar ervaring als heftruckchauffeur;
- Je bent in staat om avonddiensten te werken en fysiek werk schrikt je niet af;
- Je beheerst de Nederlandse taal.

Waar ga je werken:

🏭 Waar ga je werken? 🏭 Bij Mowi in Lemmer zijn ze gespecialiseerd in het coaten van diverse soorten witvis en zalm. Je kent vast wel de diepvries vis uit de supermarkt met een krokant laagje of een citroen-dille smaakje? Dat is hun werk! Mowi is een internationaal bedrijf met 18 vestigingen in diverse landen, van China en Japan tot Chili en de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Noorwegen. Bij Mowi staan kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel. Van oudsher zijn zij een familiebedrijf en dat merk je aan alles. Als je bij Mowi werkt, word je écht gezien. Je bent onderdeel van een hecht team en de communicatiestructuur is informeel en plat. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan nu en wie weet word jij onze nieuwe collega!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in