+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leusden.
Laad meer vacatures

(Leerling) Zonnepanelenmonteur Leusden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Duurzame Energie Partner

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.350 p/m

Vacatureomschrijving

Wil jij met een zonnig humeur naar je werk? Heb je genoeg van de lange dagen op kantoor? Of heb jij wel wat meer in je mars dan de hele dag orders picken? Kom dan het vak leren van zonnepanelenmonteur. Uitstekend betaald en afwisseling gegarandeerd!


Dit krijg je van ons
  • Mogelijkheid voor eigen bus met gereedschap
  • Salaris vanaf €2.350,
  • Werkkleding voor ieder weertype
  • Opleidingsmogelijkheden (Bijvoorbeeld leerling elektriciën)
  • Doorgroeimogelijkheden (Werkvoorbereider, Elektriciën, Verkoper)
Wat doe je als zonnepanelenmonteur?

Als leerling zonnepanelenmonteur begin je met het leren van de montagewerkzaamheden van de rails waar de zonnepanelen op liggen. Dit is zeer nauwkeurig werk, aangezien de panelen goed recht moeten komen te liggen. Soms zal het voorkomen dat de rails niet helemaal past en je creatief moet zijn. Voor jou is dit geen probleem. Met het gereedschap uit je bus, zorg je ervoor dat je een stukje van de rails zaagt en deze mooi passend maakt.  

Vervolgens ga je leren hoe de panelen gemonteerd moeten worden, in welke volgorde ze moeten liggen en hoe ze het meeste rendement opleveren voor de klant. Deze informatie helpt je bij het beantwoorden van klantvragen. Dit zal regelmatig gebeuren, aangezien je bij mensen thuis over de vloer komt. Een beetje sociale skills komen dus wel van pas!
 


Zo ziet jouw dag eruit

’S ochtends vroeg om 07:15 verzamel je met alle collega’s op de zaak. Na het weekend besproken te hebben met een lekkere bak koffie, worden er teams gemaakt voor de verschillende projecten die vandaag worden uitgevoerd. Je wordt ingedeeld met je favoriete teammaten, Tarik en Stefan, waar je goed op bent ingespeeld. Vandaag hebben jullie een schuin dak met 16 panelen op de planning staan. Een uitdaging, maar voor jullie een koud kunstje.

Na het inladen van de panelen en valbeveiliging ga je vol goede moed op pad. Helaas begint het al snel te regenen; als dat maar goedkomt! Gelukkig is het twintig minuutjes verderop wat beter weer en komt het zonnetje weer tevoorschijn. Als jullie aankomen, staat de bewoner al op jullie te wachten. Hij is blij dat zijn langverwachte panelen komen en heet jullie welkom met wat lekkers te drinken en een appeltaartje.

Hoewel het erg gezellig is, zijn jullie niet alleen gekomen voor de gezelligheid. Samen bekijken jullie het dak waar de panelen op moeten komen te liggen en maken jullie een plan van aanpak.

Allereerst zal de valbeveiliging geplaatst moeten worden, zodat je met een veilig gevoel op het dak aan het werk gaat. Hierna zal het legplan erbij gepakt worden en zo nodig aangepast. De tekenaar heeft goed zijn werk gedaan en de panelen kunnen precies volgens plan geplaatst worden.  

Hoewel het project goed is voorbereid bij een eerste bezichtiging door de werkvoorbereider, hebben de bewoners in de tussentijd een nieuwe heg geplaatst. Hierdoor is het bouwen van een stijger helaas niet mogelijk. Dat betekent dat de panelen met de ladder naar boven gelopen moeten worden. De eerste paar keer is dit best een beetje spannend en ben je blij als je weer vaste grond onder je voeten hebt. Gelukkig ben jij een doorzetter en zijn je bibberende benen al snel verdwenen.

Terwijl jij met Stefan het dakwerk oppakt, installeert Tarik de elektriciteit binnenshuis. Dit laatste lijkt jou ook erg interessant. Tarik is doorgegroeid naar deze functie, dus wellicht is dit voor jou in de toekomst ook weggelegd. In de pauze geeft Tarik je hier nog wat meer informatie over en doe je alvast wat kennis over elektriciteit op.

Na de pauze pakken jullie de laatste werkzaamheden op en laten jullie de werkplek netjes achter. De klant is erg blij met het werk dat jullie hebben gedaan. Met een handvol complimenten op zak stap je de bus in en ga je met een voldaan gevoel weer richting huis. Hoewel het buiten weer begint te regenen, kom je thuis met een stralende glimlach.


Dit ben jij
  • Je vindt het leuk om met je handen te werken
  • Je kunt in oplossingen denken als het even niet gaat volgens planning
  • Je houdt van afwisseling
  • Je vindt het leuk om klanten te woord te staan
  • Je bent een gezelligheidsdier en vindt het leuk om nog even te blijven hangen op de vrijdag

Voel jij je aangesproken? Of wil je gewoon wat meer informatie? Neem gerust contact op met Derek Ploeg. Hij is telefonisch bereikbaar via 06-11627287, appen mag ook!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in