+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Bedrijfsarts Leusden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.874 - € 9.008 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Vernieuwingen, bevordering van positieve gezondheid en veerkracht. Is dit waar jij als bedrijfsarts naar streeft? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou.


Jouw nieuwe baan

Jouw benadering is gebaseerd op de "positieve gezondheid filosofie". Tijdens spreekuren richt je je niet alleen op het behandelen van klachten, maar benader je de mens als geheel, voorbijgaand aan specifieke aandoeningen. Met behulp van de wetenschappelijk bewezen veerkracht methodiek analyseer je de verschillende dimensies van werk en leven.

Hierbij komen aspecten als dagelijks functioneren, participatie, kwaliteit van leven, zingeving, mentaal welbevinden, lichaamsfuncties, fysieke werkomgeving, werkhulpbronnen en werkeisen aan bod. Op basis van deze inzichten geef je advies over acties en interventies om veerkracht te vergroten en een duurzame terugkeer naar werk te bewerkstelligen.

Je werkt over het algemeen 50% van de tijd op locatie van de klant en 50% digitaal. Tijdens de klantbezoeken, naast het houden van spreekuren, neem je de tijd om met werkgevers te spreken over organisatiebreed (preventie)beleid en interventies die de inzetbaarheid van medewerkers bevorderen. Jij zoekt actief de dialoog, omdat je gelooft dat preventie beter is dan genezen. Zelfs bij verzuim neem je de tijd voor vragen, advies en overleg, omdat vertrouwen, open gesprekken en verbinding de pijlers zijn van duurzame oplossingen.


Jouw nieuwe werkplek

Bij deze arbodienst maak je als bedrijfsarts deel uit van een team, samen met één of meerdere taakgedelegeerden. Gezamenlijk zetten jullie je in vanuit het gedachtegoed van "Positieve Gezondheid" om veerkracht te vergroten en duurzame inzetbaarheid te bevorderen. Dit streven jullie na voor diverse klanten in de regio, variërend van lokale bakkers tot grote zorginstellingen en gemeentes, elk met hun eigen unieke uitdagingen.

Samen met de taakgedelegeerden vorm je een krachtig team, waarbij jullie elkaar regelmatig bijpraten over dossiers en aanpakken. Jullie houden elkaar scherp en passen de taakverdeling aan op basis van klanttype en uitdagingen. Autonomie is hierbij essentieel, en goede communicatie vormt de sleutel tot succes.

Om de 2 weken nemen jij en je team deel aan regioteamoverleggen, waar je andere klantteams ontmoet om in- en externe ontwikkelingen te bespreken. De organisatie streeft voortdurend naar verbetering, en het delen van ideeën over hoe het werk nog beter georganiseerd kan worden, wordt aangemoedigd. Daarnaast sluit je aan bij artsenoverleggen om vakinhoudelijke ontwikkelingen en klantspecifieke vraagstukken te bespreken, afgesloten met gezelligheid en een hapje en drankje. Hierdoor ontstaat een dynamische en samenwerkingsgerichte werkomgeving.


Wat breng je mee?

Jij bent een geregistreerde bedrijfsarts met enkele jaren werkervaring. Vanzelfsprekend vind jij het leuk om met een team te werken aan gezondheid, vitaliteit en werkgeluk. verantwoordelijkheden delen, ga jij niet uit de weg en je laat zeker van je horen wanneer jij verbeterkansen ziet en ideeën hebt.


Arbeidsvoorwaarden

Jij krijgt een contract voor onbepaalde tijd met flexibele uren in onderling overleg. Dit is een aangename werkomgeving met betrokken collega's in een dynamische setting. Jouw salaris is tussen de 3.874 euro en 9.008 euro bruto per maand bij een fulltime werkweek. Exacte inschaling is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Verder mag jij rekenen op:

  • coaching en begeleiding op de werkvloer om je te ondersteunen in je groei.

  • een duurzaam inzetbaarheidsbudget van € 500,- per jaar om in je welzijn te investeren.

  • de mogelijkheid om voordelig een (elektrische) fiets aan te schaffen via ons fietsplan.

  • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband, met de optie om jaarlijks 1 werkweek extra te verkrijgen.

  • reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer, inclusief een beschikbare leaseregeling.

  • deelname aan een uitstekende pensioenverzekering met een 50%-50% premieverdeling.

  • kansen voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. Een aantrekkelijk salarisvoorstel, met aanvullend beloningsbeleid.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in