+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leusden.
Laad meer vacatures

Houtzagerij medewerker Leusden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Let op, deze functie is beschikbaar per half april 2024! Ben jij handig met houtbewerking en ken je je weg in een houtzagerij? Of ben jij iemand die dit graag wilt gaan leren? Dan is deze functie zeker iets voor jou! In Leusden zoekt Pon Logistics voor de afdeling SKILD, een bedrijfsonderdeel van Pon dat gespecialiseerd is in houtbewerking, een houtzagerij medewerker. Iets voor jou? Een typische werkdag? Die is nooit hetzelfde. Je zaagt, schuurt en bewerkt hout tot het voldoet aan de gestelde eisen. En zorgt ervoor dat hetgeen dat gemaakt is verzendklaar wordt gemaakt. Je werkt in een levendige omgeving waar geen dag hetzelfde is. Je oefent je vak uit, verbetert continu je vaardigheden en bent een essentieel onderdeel van ons team. Klinkt dat als muziek in je oren? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Bij Pon Logistics ligt er een uitdaging met jouw naam erop.

Wij bieden:

Heb jij passie voor hout en ben je op zoek naar een uitdagende baan bij een toonaangevend bedrijf? Pon Logistics in Leusden heeft een fantastische kans voor jou! Als Houtzagerij medewerker bij ons, kun jij uitkijken naar aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. We bieden je een goed salaris van €2300 bruto per maand voor een 40-urige werkweek. En dat is nog niet alles. Bij ons krijg je gratis koffie en thee gedurende je werkdag en ons pand is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met eigen vervoer? Dan is er altijd een plek om je fiets/scooter of auto te parkeren. Ook krijg je een netto reiskostenvergoeding van € 0,24 per km (minimaal 10km tot maximaal 50km enkele reis) als je buiten de standplaats woont. Wij zijn er trots op dat we een bedrijf zijn waar medewerkers kunnen groeien en zich ontwikkelen. Met een verscheidenheid aan doorgroeimogelijkheden binnen Pon Logistics, liggen er bij ons volop kansen voor je open. Solliciteer vandaag nog en kom met ons mee bouwen aan je toekomst!

Wij vragen:

Als houtzagerij medewerker bij Pon Logistics in Leusden ga je werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. We zoeken iemand met een positieve instelling die handig is en graag met zijn handen werkt. Wij verwachten dat je: • Fysiek fit bent voor zwaardere werkzaamheden. • Overweg kunt met diverse houtbewerkingsmachines en -gereedschappen. Of dit graag wilt gaan leren! • Zelfstandig kunt werken, maar ook teamgericht bent. • Verantwoordelijkheid neemt voor de veiligheid op de werkvloer. Lijkt deze functie je wat? Perfect! We ontmoeten je graag om je nog meer te vertellen over de rol van houtzagerij medewerker bij Pon Logistics in Leusden.

Waar ga je werken:

Kom jij ons team bij Pon Logistics in Leusden versterken als Houtzagerij medewerker? Samen met een groep kundige, behulpzame collega's draag je bij aan onze missie om klanten de beste logistieke oplossingen te bieden. Je werkt in een dynamische, positieve werkomgeving waar iedereen écht samenwerkt. Hier zijn we elke dag bezig met innovatie, vooruitgang en respect voor elkaars expertise. Jouw bijdrage maakt het verschil! Daarom is werken bij Pon Logistics niet zomaar een baan. Het is de plek waar jij kunt groeien, presteren en je echt thuis voelt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in