+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leusden.

Expeditie Medewerker Leusden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,39 p/u

Vacature in het kort

Bij ons kun je aan de slag in een belangrijke rol als expeditie medewerker. Je zorgt ervoor dat bestellingen goed verwerkt worden, zodat ze op de juiste plek terechtkomen. Dit is cruciaal in de logistiek. Je werkt met een handscanner en leert ook rijden met een Elektrische Pallet Truck. Het is belangrijk dat je snel en nauwkeurig kunt werken. We bieden een leuk team, een goed salaris en kans op interne opleidingen. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een parttime baan? Wil jij graag per week aangeven op welke dagen je beschikbaar bent? Wij hebben de ideale parttime (bij)baan beschikbaar voor jou bij Pon Logistics! Wat ga je doen? In de functie van expeditie medewerker zorg jij ervoor dat de verzamelde orders in de juiste bakken terecht komen. Dit is een zeer belangrijk onderdeel in het logistieke proces. In dit proces wordt namelijk gezorgd dat de juiste bestellingen naar de juiste autodealer gaan. Een foutje in dit werk kan zorgen dat de bestelling voor de autodealer in Leeuwarden, in Maastricht terecht komt. Je kunt je vast voorstellen dat dit een grote uitdaging gaat worden met alle gevolgen van dien. In deze baan werk je met een handscanner welke aangeeft welk product in welke bak hoort. Zolang jij scherp blijft, kan het eigenlijk niet fout gaan. Het is dan ook logische dat snel en nauwkeurig werken moeten jou omschrijven. Daarnaast word je opgeleid om met een Elektrische Pallet Truck te mogen rijden. Om dit te mogen doen moet je alleen wel minimaal 18 jaar zijn. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 11:15-22:00. Deze tijden kunnen afwijken, jouw werktijden zijn volgens planning van Timing. Bij extreme drukte werken we wel met z’n allen wat langer door. Ons motto is: het werk samen afmaken.

Wij bieden:

Naast dat je komt te werken bij een groot bedrijf met een zeer gezellige werksfeer, bieden wij jou ook nog het volgende: - Een bruto uurloon van €13,39;
- 25% toeslag na 18:00;
- Interne opleidingen tot allround magazijnmedewerker;
- Een parttime baan voor langere tijd;
- Een hele toffe en flexibele uitzendbaan!

Wij vragen:

Voor deze parttime baan voor langere tijd, moet je graag binnen een bedrijf met een familiesfeer willen werken. Daarnaast vragen wij: - Jij bent fysiek in staat om lang te staan, veel te lopen en te tillen;
- Jij bent minimaal 3 dagen inzetbaar tussen 11:15 uur tot 22:00 uur;
- Jij vindt het niet erg om op vrijdag te werken, dit is een verplichte dag;
- Jij wilt intern opgeleid worden tot allround magazijnmedewerker door “learning-on-the-job”;
- Jij bent minimaal voor de zomervakantie en het liefst langer beschikbaar;
- Jij bent minimaal 18 jaar.

Waar ga je werken:

Pon Logistics is de grootste importeur van de volkswagen groep in Nederland. Vanuit Duitsland komen er in Leusden auto's en auto onderdelen binnen van auto merken als Volkswagen, Audi, Seat en Porsche. Op de locatie in Leusden wordt er voor gezorgd dat deze import van auto's en onderdelen in Nederland naar de juiste dealers gaat.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in