+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leusden.

Expeditie Medewerker Leusden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,39 - € 25 p/u

Vacature in het kort

In deze functie als expeditie medewerker controleer je bestellingen en zorg je dat ze goed bij autodealers aankomen. Je leert ook rijden met een Elektrische Pallet Truck om pallets te verplaatsen. Je werkt van maandag tot vrijdag, soms wat langer bij drukte. Het team werkt samen om alles op tijd af te krijgen. Ook zijn er kansen voor interne opleidingen. Je start direct met een contract bij ons. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen? Als expeditie medewerker ben jij verantwoordelijk voor de verzamelde orders te controleren en te verwerken. Zodat de juiste order naar de juiste autodealer word toegestuurd. Daarnaast word je opgeleid om met een Elektrische Pallet Truck te mogen rijden. Zodat jij ook pallets kan verplaatsen van A naar B. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 11:15-22:00. Bij extreme drukte werken we wel met z’n allen wat langer door. Ons motto is: het werk samen afmaken.

Wij bieden:

Naast dat je komt te werken bij een groot bedrijf met een zeer gezellige werksfeer, bieden wij jou ook nog het volgende: - 💸Een bruto uurloon van €13,39. - 25% toeslag na 18:00. - Interne opleidingen tot allround magazijnmedewerker. - 😎Een hele toffe baan en direct op contract bij Pon Logisitics.

Wij vragen:

Wie ben jij als onze nieuwe Orderpicker Automaterialen bij Pon Logistics B.V. in Leusden? 💪🏼 Jij bent fysiek in staat om lang te staan, veel te lopen en te tillen. 😎 Jij houdt van dynamiek en uitdaging. 💻 Jij kan goed overweg met computers/scanners. 📆 Vrijdag is een verplichte werkdag. 😄 Jij wilt intern opgeleid worden tot allround magazijnmedewerker door “learning-on-the-job”. 🔞 Jij bent minimaal 18 jaar. 📖 Nederlandse taal vereist.

Waar ga je werken:

Pon Logistics verzorgt al ruim 30 jaar de logistiek van meerdere Pon bedrijven. Onze ambitie? Het vergroten van de concurrentiekracht van onze partners. Wij delen onze kennis graag en inmiddels helpen wij ook bedrijven buiten ons Pon-netwerk met logistieke vraagstukken. Met ruim 650 medewerkers verdeeld over 5 vestigingen bieden wij het logistieke totaalconcept.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in