+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leusden.

Inkoopassistent Leusden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Daaf

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van een baan waarin je zorgt dat alles op rolletjes loopt? Als Assistent Inkoper bij een grote winkelketen doe je belangrijk werk. Je helpt met het inkoopproces en zorgt dat alle administratie klopt. Je werkt samen met leuke collega's en krijgt veel waardering voor wat je doet. Je kunt ook vanuit huis werken, wat handig is. Het bedrijf biedt goede arbeidsvoorwaarden, zoals flexibel werken en korting op sporten. Een kans om te groeien in je werk! Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een pietje-precies die straalt bij het idee van een inkoopadministratie die vlekkeloos verloopt? Vind je het leuk om je collega's te helpen op dit gebied? Dan hebben we de perfecte kans voor jou! Ga aan de slag als Assistent Inkoper bij één van de grootste retailers van Nederland!

Een willekeurige dag op jouw werk
Vandaag ben je vroeg op kantoor, je was vroeg uit de veren en je hebt flink wat taken die je voor het einde van de week gedaan wilt hebben. Jij houdt wel van een beetje dynamiek, dus vol energie begin je lekker op tijd aan jouw to-do lijst vandaag. 

Je start je dag met opvoeren van diverse nieuwe artikelen die binnenkort in het schap komen. Als Assistent Inkoper zorg jij dat alle administratieve zaken die met het inkoopproces te maken hebben nauwkeurig en op tijd worden verwerkt. Je kunt hierbij denken aan het aanmaken van nieuwe artikelen in het systeem, het invoeren van artikeldata en het doorvoeren van prijsmutaties. Voor elk van de productgroepen die in de winkel ligt is er een groep collega's verantwoordelijk voor het schap, van de category manager, inkopers tot assistenten; iedereen draagt bij aan een goed gevuld schap met mooie artikelen. 

Samen met jouw collega's ben jij verantwoordelijk voor het constructieve tuinassortiment. Tegen de beste voorwaarden goede producten inkopen is onderdeel van jouw werkzaamheden. Je helpt bij het maken de definitieve assortimentselectie en zorgt voor een correcte specificatie. Je ondersteunt bij tendertrajecten en doet hier de voorbereidingen voor. Wat resulteert in de zorgvuldige selectie van leveranciers voor jullie assortiment, en het opstellen en beoordelen van offertes.

Je hebt je takenlijst behoorlijk op weten te schonen; voordat je het weet is het tijd voor de lunch. Samen met een aantal collega's haal je een broodje in de kantine en besluit je nog even een rondje te lopen voor een frisse neus. Op de terugweg loop je via de receptie, waar een aantal eerder bestelde samples zijn afgegeven door een leverancier. Je weet zeker dat je jouw inkoper daar enorm blij mee gaat maken! 

's Middags bekijk je of er vragen of klachten zijn binnengekomen. De meeste zaken kun jij snel zelf oppakken en beantwoorden. De vragen die open blijven staan zet je uit bij leveranciers zodat je daar ook snel een terugkoppeling op kunt geven.

Aan het eind van de dag werk je jouw mail bij en maak je een takenlijstje voor morgen. Morgen werk je vanuit huis, je wilt namelijk een aantal contracten goed in het systeem zetten en er zijn ook weer nieuwe prijsaanpassingen binnengekomen die verwerkt moeten worden. Jij weet hoe belangrijk het is dat dit soort zaken goed vast worden gelegd, dus je wilt je morgen even goed kunnen concentreren. Gelukkig is er alle ruimte om dat ook thuis te mogen doen. Voldaan rond je de werkdag af, je hebt weer veel kunnen doen vandaag!


Wat wij vragen
  • Inkoopervaring is fijn, maar enthousiasme en motivatie zijn minstens zo belangrijk;
  • Je kunt een administratie voeren die altijd tip top op orde is en bent goed met cijfers;
  • Je werkt gestructureerd en houdt goed overzicht over je werkzaamheden en deadlines;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, bent proactief en weet zelf de weg te vinden als je iets nodig hebt.

Werkervaring in een administratieve/inkoop omgeving is een pré, met name als dit binnen een inkoopafdeling of retailorganisatie is. Wie jij bent en wat je kunt vinden wij echter het belangrijkst, we nemen daarom graag de tijd om jou goed te leren kennen.


Wat wij bieden

Jij ondersteunt het hele team met jouw diverse werkzaamheden. Daarmee ben je van grote toegevoegde waarde, dat wordt dan ook goed beloond. Je kunt rekenen op moderne arbeidsvoorwaarden:

Goede voorwaarden

  • Een bruto fulltime maandsalaris tussen de €2.700 en €3.300;
  • Maar liefst 32 vakantie- / verlofdagen per jaar en 8% vakantiegeld;
  • Deelname aan de pensioenregeling;
  • Een reiskostenvergoeding voor de dagen dat je op kantoor werkt;
  • Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd.

Veel flexibiliteit

  • Hybride werken is mogelijk, je werkt in elk geval de helft van je werkdagen op kantoor;
  • Flexibele werktijden, als jij eerder wilt beginnen is dat geen probleem!

Mooie extra's

  • Ruime opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
  • Personeelskorting op het gehele winkelassortiment;
  • Een fiscale regeling voor het aanschaffen van bijvoorbeeld een fiets;
  • De mogelijkheid om met korting te sporten naast het kantoor.
Over het bedrijf

Je gaat werken op het hoofdkantoor van één van de grootste winkelketens van Nederland. Bijna iedereen is weleens in één van de winkels geweest van beide ketens, jij gaat jouw werk dus terugzien door heel Nederland. De organisatie kenmerkt zich door een prettige cultuur met nuchtere medewerkers, waarin de lijnen kort zijn en de mensen elkaar kennen. Een echt familiegevoel, zo omschrijven medewerkers het. De organisatie biedt voor ieder wat wils: of je nu op zoekt bent naar een baan waarbij je kunt doorgroeien en ontwikkelen, of juist gewoon leuk werk wil doen in een fijne omgeving. Zolang je maar beschikt over een goede arbeidsethos!

Het hoofdkantoor bevindt zich in Leusden en is daarmee goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Amersfoort en Utrecht. Omdat het kantoor niet ver van de snelweg (A28) ligt is het goed aan te rijden, daarom zal je ook veel collega's tegenkomen uit Nijkerk, Barneveld en Veenendaal. Ook vanuit het Gooi (Hilversum) is de locatie goed bereikbaar, parkeren kan voor de deur.

N.B. Je komt direct in dienst bij de organisatie, Daaf is het recruitmentbureau dat deze vacature voor hen in behandeling neemt. Wij staan jou gedurende het gehele sollicitatieproces bij. We helpen je bijvoorbeeld bij het voorbereiden op jouw sollicitatiegesprek en kunnen je adviseren bij een eventueel arbeidsvoorwaardengesprek. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in