+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lexmond.

Mondhygiënist l 2 dagen (Maandag/Dinsdag/Woensdag l Lexmond Lexmond

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Dentalprofs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance / Vast contract
  • 2.650 - € 3.950 p/m

Vacatureomschrijving

Wil jij als mondhygiënist werken in Lexmond? In een gezellige praktijk waar kwalitatieve zorg centraal staat. We bieden een volle agenda, trouwe patiënten en marktconform loon of omzet percentage. Dan zijn wij op zoek naar jou voor 2 dagen per week. De werkdagen zijn maandag en dinsdag of dinsdag en woensdag.
Je wordt door professionele collega’s ontvangen en zij bieden hulp en ondersteuning als je die nodig hebt. Het team staat altijd voor elkaar klaar een heeft een gezonde dosis humor. Denk jij patiëntgericht, ben je sociaal en staat voor jou kwaliteit voorop? Dan maken wij heel graag kennis met jou.

Het team en de praktijk
Je komt in een hecht team terecht en jouw nieuwe collega’s helpen je als je ondersteuning nodig hebt. Denk jij patiëntgericht, ben je zelfstandig en sociaal en staat kwaliteit voor jou voorop? Dan maken wij heel graag kennis met jou. Voor je het weet, sta je jouw patiënt te behandelen.
De patiënt kan in een van onze 5 behandelkamers bij ons terecht voor orthodontie, kroon- en brugwerk, mondhygiëne, bleken en natuurlijk algemene tandheelkunde.
Je komt te werken in een gezellige praktijk met gratis parkeergelegenheid in een rustige woonwijk.



Gevraagd

Wat ga je doen?

Als mondhygiënist stel je behandelplannen op, voer je fluoridebehandelingen uit, maak je worteloppervlakken schoon en glad en geef je de patiënt uitgebreide voorlichting over mondhygiëne en gebitsverzorging.

Wie ben jij?
Het is in ieder geval een vereiste dat je een afgeronde opleiding Mondzorgkunde op hbo-niveau hebt afgerond. Gewenst is dat je 2 jaar werkervaring hebt. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands en schrijf je dat ook uitstekend. Even belangrijk is dat je representatief, patiëntgericht en communicatief sterk bent. Vanzelfsprekend kun je goed samenwerken met tandartsen, maar ben je ook zeer zelfstandig.

Aanbod

Wat krijg je daarvoor terug?

Een mooi marktconform honorarium of salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team.

Wil jij gelijk solliciteren of meer informatie?

Zend je curriculum vitae in via de ''sollicitatie knop'' of bel, Whatsapp met Wijnand van den Berg via telefoonnummer 06-415 839 33.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in