+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lexmond.

KEURMEESTERS gezocht bij CE-ESTER Keuringsbedrijf & Machine Safety B.V. in Lexmond Lexmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CE-ESTER Keuringsbedrijf / Machine Safety

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

We zijn het grootste bedrijf in het keuren van technische arbeidsmiddelen. Elke dag is anders omdat we alle soorten middelen keuren. Als Keurmeester bij ons maak je klanten blij met veilige spullen. Je krijgt een speciale bus met alles wat je nodig hebt, zelfs een topgeluidssysteem. Je gaat naar klanten op veel verschillende plekken. En, je verdient een heel goed salaris. Klinkt dit goed? Neem dan contact met ons op. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

We groeien en daar willen we jou ook bij betrekken dus check de volgende vacatures voor Keurmeester en wie weet werk je binnenkort hier, met ons!
CE-ESTER is dé marktleider op het gebied van keuren van technische arbeidsmiddelen en machines. Wij zijn het enige bedrijf dat alle arbeidsmiddelen keurt waardoor geen dag hetzelfde is.

Keurmeester Arbeidsmiddelen met als specialisatie apparaten, met en zonder snoer, maak jij onze klanten blij met veilige arbeidsmiddelen.
Keurmeester & Projectleider Arbeidsmiddelen Als Projectleider voor onze grote klanten binnen ons keuringsbedrijf ben je kort gezegd verantwoordelijk voor het coördineren van de keuringsprojecten voor deze belangrijkste bestaande- én nieuwe klanten.
Keurmeester Werkplaatsmachines met als specialisatie metaal- en houtverwerkende machines maak jij onze klanten blij met veilige machines.
Keurmeester Hef- en Hijsmiddelen Met als specialisatie hef- en hijsmiddelen (onder en boven de haak) maak jij onze klanten blij met veilige middelen.
Keurmeester Brandpreventie met als specialisatie Brandpreventie maak jij onze klanten blij met veilige- en goedgekeurde preventiemiddelen.
Keurmeester Magazijnstellingen met als specialisatie keuringen magazijnstellingen en stalen opslagsystemen zorg jij dat de mens bij de klant veilig en met vertrouwen in de middelen kan werken.

Als keurmeester krijg je een bus van het bedrijf die uitgerust is met een op maat gemaakte inrichting en een vet audiosysteem. Hiermee ga je vanaf je huisadres naar onze klanten waarbij je vaak op unieke locaties komt.

Wil je ook nog eens een erg goed salaris verdienen? Neem dan vrijblijvend contact op om verder te praten.

Gevraagd

Jouw profiel
Als Keurmeester ben je onze ambassadeur en zorg je er elke dag weer voor dat alle machines en middelen veilig gebruikt kunnen worden. Je houdt je onder andere met de volgende werkzaamheden bezig:
  • Na een korte inwerkperiode met een buddy ga je zelfstandig naar een klant en keurt daar op locatie hun arbeidsmiddelen en/of machines. Het verwerken doe je digitaal in een app. De keuringen bespreek je na afloop met de klant en je geeft advies.
  • Je voert direct kleine (technische) reparaties uit en je stelt bijvoorbeeld een beschermkap weer goed af. De rapportage verwerk je super makkelijk in een app op je tablet waar een checklist per machine in zit (wij werken volledig digitaal).
  • Zie onze website waar je per vacature meer informatie vindt.
En jouw persoonlijkheid
We zien graag dat je je bij ons op je gemak voelt, omdat we streven naar een langdurige samenwerking die past bij onze bedrijfscultuur. Daarom hebben we een aantal eigenschappen beschreven en als je jezelf hierin herkent, moedigen we je zeker aan om bij ons te solliciteren.
  • Je werkt gestructureerd en je kunt overweg met een tablet (digitale werkbonnen).
  • Je bent communicatief vaardig en voelt sociale situaties goed aan.
  • Je straalt positieve energie uit, neemt af en toe de tijd voor zelfreflectie en schroomt niet om hulp te vragen wanneer dat nodig is.
  • En, afspraak is afspraak.


Aanbod

Wat bieden wij jou?
Uiteraard mag jij ook iets van ons verwachten. Wij bieden je:
  • Een lekker salaris tussen €3200,- - €4000,- /40 uur, afhankelijk van functie en op basis van ervaring
  • Een jaarcontract met uitzicht op daarna gelijk een vaste aanstelling
  • Doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf; vanuit functie Keurmeester Arbeidsmiddelen kun je al snel doorstromen naar Keurmeester Werkplaatsmachines. Daarnaast kun je ook specialiseren in meerdere disciplines naast je huidige functie.
  • Pensioensregeling volgens CAO Kleinmetaal
  • Onbeperkte opleidingsmogelijkheden
  • Aandacht voor verdeling tussen werk en privé
  • Sportabonnement bij Pro Fitness
  • Gemotiveerde teamspelers met passie voor techniek
  • Samen vieren van successen
  • De wekelijkse VrijMiBo(rrel)
  • Bedrijfsuitjes en de jaarlijkse familie BBQ
CE-ESTER Keuringsbedrijf B.V. beschikt over het NEN-EN-ISO 9001-certificaat, is aangesloten bij Koninklijke Metaalunie.

Waar kom je terecht?
Wij zijn werkzaam in diverse industrieën, van een staalbedrijf tot aan energiebedrijf, in heel Nederland en sporadisch in België. Wij keuren werkplaatsmachines, en daarnaast ook elektrisch gereedschap en arbeidsmiddelen in het algemeen.

Bij ons bedrijf heerst een cultuur waarin we streven naar een perfecte balans tussen hard werken en plezier maken. Naast het leveren van kwalitatief hoogstaand werk, omarmen we ook een sfeer van informele gezelligheid en humor. Hier is er altijd ruimte om je mening te uiten en jezelf te zijn. We geloven dat een positieve en open werkomgeving bijdraagt aan een succesvol team en stimuleert om het beste uit jezelf te halen.

Wij rijden met nette bedrijfswagens (veelal Ford Custom L2) waar een perfect op maat gemaakte professionele inrichting in zit. Alles heeft een eigen plek en met jouw mobiele werkbank kan je op de juiste werkhoogte je keurwerk doen.

Direct solliciteren?
Ga naar onze website en als je daar je naam en telefoonnummer invult, nemen contact met je op.
Je hoeft dus niet meteen een motivatiebrief en je CV op te sturen; we maken het elkaar gewoon makkelijker zo!
Vragen?
Bel of mail Eef gerust, hij kan je alles vertellen over deze baan en werken bij een heel goede werkgever die zorgt voor zijn uit- en thuisteam!
06-25182198 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.



Salaris

CE-ESTER zorgt voor zijn medewerkers, op financieel en persoonlijk vlak, dus naast een goed salaris tussen de 3200 en 4000 euro bruto per 40 uur (functie- en ervaring zijn uiteindelijk bepalend), zijn er meerdere mogelijkheden om balans te houden of opnieuw te krijgen tussen werk en privé.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in