+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Teamleider/projectleider utiliteitsbouw Lichtenvoorde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Edison

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving

Als teamleider/projectleider bekleed je een veelzijdige en uitdagende functie. Enerzijds draag je de verantwoordelijkheid voor het ontwerp en de uitvoering van de integrale projecten, terwijl je anderzijds bijdraagt aan de ontwikkeling en professionalisering van de organisatie.

Samen met de projectleider installatietechniek ben je verantwoordelijk voor grootschalige integrale utiliteitsprojecten (UAV-GC contracten / bouwteam) met een projectomvang tussen de tien en dertig miljoen euro. Deze projecten worden aangepakt door een gedreven integraal projectteam. Je stimuleert je collega's om verantwoordelijkheid te nemen, je deelt jouw bouwkundige expertise en onderhoudt contacten. Met jouw manier van werken creëer je overzicht en behoud je controle. Hierdoor kun je tijdig inspelen op veranderende omstandigheden en kansen benutten.

Je maakt deel uit van een integraal team (bouw en installatie), bestaande uit modelleurs, engineers, procesengineers en werkvoorbereiders. Jij bent de drijvende kracht achter het bouwkundige aspect en motiveert het team om gezamenlijk topprestaties te leveren. Je regisseert de (digitale) processen. Daadkracht, focus op kwaliteit, natuurlijk leiderschap en resultaatgerichtheid zijn eigenschappen die jou kenmerken. Bij ons word je gestimuleerd om met creatieve en innovatieve oplossingen te komen, en het nemen van initiatief wordt zeer gewaardeerd. Naast het aansturen van je team werk je nauw samen met bedrijfscoaches op het gebied van bouw en installatietechniek.


Wat ga je doen

Motiveren: het projectteam inspireren, ondersteunen en leiden om ervoor te zorgen dat de projectdoelstellingen worden bereikt binnen de gestelde tijd, het budget en de vereiste kwaliteit.

Voorbereiden: verantwoordelijk zijn voor een grondige voorbereiding en engineering, waardoor de uitvoering van projecten zo efficiënt mogelijk verloopt.

Relaties opbouwen/onderhouden: bijdragen aan het selecteren en opbouwen/onderhouden van langdurige relaties met BINX-makers en leveranciers.

Bewaking & Beheersing: zorgen voor financiële bewaking en beheersing van het project.

Bouwkundige besluitvorming: deelnemen aan tenderprocessen en meebeslissen over bouwkundige concepten en projectplanning.

Professionaliseren: bijdragen aan de verdere professionalisering van bedrijfsvoering door het verbeteren van processen en werkmethoden om de kwaliteit te verhogen.


Wat neem jij mee

Samen streven naar de top: enthousiasme en de bereidheid om zowel jezelf als de organisatie te verbeteren, zijn van essentieel belang!

Type: inspirerend, overtuigend, optimistisch, teamgericht en doortastend

UAV-GC: kennis van het UAV-GC contract is een pluspunt

Ervaring: ervaring met het leiden van bouwkundige utiliteitsprojecten

Opleiding: HBO-werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de bouwtechniek

Innovatie: in staat zijn om projecten op een vernieuwende (integrale) manier te leiden, waarbij alle digitale mogelijkheden worden benut


Bedrijfsprofiel Edison Bouwmanagement

Bij Edison Bouwmanagement geloven we sterk in het belang van eigen ontwikkeling. We bieden onze medewerkers veel ruimte en mogelijkheden om te groeien en hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Of je nu een jonge professional bent die aan het begin van zijn carrière staat of een ervaren expert in de bouwsector, bij ons vind je een divers team van collega's met verschillende achtergronden en leeftijden. Samen vormen we een hechte en dynamische groep van bouwkundige professionals in verschillende functies.

Wij leggen we de nadruk op een professionele, maar ook informele werksfeer waarin collegialiteit en teamspirit centraal staan. We geloven dat een positieve en stimulerende omgeving bijdraagt aan het succes van zowel onze medewerkers als onze projecten. Als je op zoek bent naar een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen, omringd door een divers team van bouwkundige professionals en de mogelijkheid om gebruik te maken van een groot netwerk van toonaangevende aannemers, dan ben je bij Edison Bouwmanagement aan het juiste adres.


Wat bieden wij

Vrijheid: naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij een werkomgeving die gekenmerkt wordt door flexibiliteit, vrijheid en een informele sfeer.

Persoonlijke groei: bij dit bedrijf vind je een dynamische organisatie waarin integraliteit en innovatie centraal staan, zonder belemmeringen van hiërarchie. Dit stelt je in staat om volop te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Eenheid in het team: je komt terecht in een professioneel, gezellig en gedreven team dat graag interdisciplinair met je samenwerkt.

Opleidingsmogelijkheden: bij BINX hechten we veel waarde aan scholing en opleiding. We investeren graag in jouw ontwikkeling.

Contractvoorwaarden: ze streven naar langdurige samenwerking en na het eerste contract bieden we bij goed functioneren een vaste aanstelling.

Flexibiliteit en informele sfeer: wat ons onderscheidt, is de flexibiliteit, vrijheid en informele sfeer die heerst binnen ons bedrijf.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in