+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technisch Projectleider Zonne-installaties Lichtenvoorde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JAWS

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving

Vanwege de sterke groei binnen de organisatie zijn wij ter uitbreiding en versterking op zoek naar een ondernemende Technisch Projectleider Zonne-installaties. In deze functie draag je de verantwoordelijkheid voor de grote, langlopende projecten utilitaire projecten die de Project Engineer in het voortraject heeft uitgedacht. De projecten worden gerealiseerd voor semi-overheidsinstellingen, grootzakelijke- en MKB bedrijven.

Tot het takenpakket behoort het volgende:

  • Je gaat de verantwoordelijkheid dragen over het uitbesteden van de uitvoering van projecten.
  • Je gaat zorgen voor de planning van landelijke projecten aan Solar partners.
  • Je zorgt voor een zorgvuldige informatievoorziening ten aanzien van voorcalculaties, tekeningen, legplannen, besteladviezen en werkplaatsopdrachten.
  • Je gaat toezicht houden op de naleving van kwaliteits-, veiligheids- en milieubeleid van de organisatie.

Bovenal coördineer je de uitvoering en voortgang van projecten en zorg je dat deze voor alle partijen naar behoren worden afgerond!

Wat biedt het bedrijf?

Als jij de nieuwe Technisch Projectleider bent dan ga je een uitstekend salaris verdienen met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast ontvang je een lease-auto, een laptop en telefoon van de zaak en krijg je volop de ruimte om opleiding en cursussen te volgen.

Ben jij de kandidaat?

De perfecte kandidaat beschikt enerzijds over een hands-on mentaliteit om grote projecten te leiden maar anderzijds moet je het ook geen probleem vinden om bepaalde werkvoorbereidingstaken op te pakken. Het is van belang dat je een elektrotechnische (opleidings)achtergrond hebt. Specifieke kennis van PV-installaties is niet noodzakelijk, dat kun je intern snel genoeg opdoen. Uiteraard moet je wel pro-actief zijn en het beste uit jezelf en het bedrijf willen halen om het tot een succes te maken.

Meer weten?

Is jouw interesse gewekt en wil je graag meer te weten komen over de vacature neem dan contact op met Yorun via 06-13177949 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

@jawstechnisch



Bedrijfsomschrijving

Jouw toekomstig werkgever is specialist op het gebied van zonnepanelen en heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. De ruim 60 medewerkers op de hoofdvestiging in Lichtenvoorde hebben een gemiddelde leeftijd van nog geen 35 jaar. Het bedrijf werkt zowel voor de particuliere markt als voor de zakelijke markt en werkt het veel samen met grote landelijke woningcorporaties voor het plaatsen van grote zonne-installaties.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in