+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lichtenvoorde.

Buitendienst medewerker grond- & straatwerk Lichtenvoorde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Seesing Flex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.300 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Wij zoeken harde werkers die houden van buiten zijn en met hun handen werken. Als je graag buitenruimtes mooi maakt en niet bang bent om te leren, is deze baan iets voor jou. Je gaat aan de slag met grond- en straatwerk en legt buitenplekken aan met bijvoorbeeld kunstgras. Ook ga je met verschillende machines en materialen werken. Je moet flexibel zijn, want je werkt op verschillende plekken in het land. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor deze functie zoeken we enthousiaste en leergierige vakmannen die graag initiatief nemen en van aanpakken weten. Jij bent iemand die projectmatig en met precisie werkt. Ook ben je gemotiveerd om de mooiste projecten in de buitenruimte te creëren. Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit het uitvoeren van grond- en straatwerk en de aanleg van recreatieve buitenruimtes met o.a. kunstgras. Daarnaast kun je goed overweg met machines en materialen of bereid dit te leren. Tevens heb je technisch inzicht en kun je goed improviseren. Voor deze functie is het belangrijk dat je flexibel bent wat betreft werktijden aangezien de projecten zich in heel Nederland bevinden.



Gevraagd

Voor deze functie vragen we iemand die oog heeft voor detail, iemand die weet van aanpakken en het leuk vindt om lekker in de buitenlucht te werken. Daarnaast is het een pré wanneer je ervaring hebt met grond- en straatwerk en ervaring hebt met het leggen van kunstgras. Affiniteit met groen is in we een must. Het leggen kunstgras is aan te leren en willen zij je dan ook graag bijbrengen.

Onze opdrachtgever is VCA gecertificeerd dus het is vereist om in het bezit te zijn van een Vca-certificaat of je bent bereid dit binnen korte termijn te behalen.

In het bezit van een rijbewijs en aanhanger is erg gewenst zodat je van A naar B kunt komen met materiaal en machines.


Arbeidsvoorwaarden


Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het compleet inrichten van recreatieve buitenruimtes. Ze houden zich bezig met het creëren van uitdagende speel- en sportvelden om mensen maximaal te laten genieten. De buitenruimtes worden ontworpen en gerealiseerd door middel van kleurrijke, veilige en duurzame projecten. Met hun projecten brengen ze mensen in beweging en laten ze kinderen buitenspelen. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in