+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Integration Specialist Lijnden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PCI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop, Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Als Integration Specialist bij PCI in Amsterdam werk je in een dynamisch team dat klanten helpt met het integreren van printoplossingen. Je zorgt voor advies en implementatie van software. Je krijgt veel mogelijkheden om te groeien en bij te dragen aan het succes van het bedrijf. Je werkt zelfstandig en neemt beslissingen. Plus, je krijgt een goed salaris, een laptop en telefoon van de zaak, en een moderne werkplek met gratis parkeren. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst



Dit ben jij
Jij als Integration Specialist bij PCI in Amsterdamgaat gestructureerd te werk en je houdt het overzicht. Je focust op resultaten en je zorgt dat de processen en werkwijzen je daarbij faciliteren. Je houdt het hoofd koel in een dynamische, uitdagende omgeving. Je stelt heldere prioriteiten en stuurt continu bij. Je gaat pro-actief te werk; je denkt vooruit en betrekt daarbij je collega’s en klanten.

Je hebt full focus op het realiseren van een excellente klantervaring. Je haalt regelmatig feedback op bij je klanten zodat we onze dienstverlening kunt verbeteren.

Dit ga jij doen
Jij als Integration Specialist bij PCI in Amsterdamgaat samen met jouw team klanten ondersteunen bijhet integreren van printoplossingen door middel van advies en implementatie. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig implementeren van software printoplossingen bij klanten.

Kerntaken

  • Ondersteuning van klanten bij het integreren van printoplossingen door advies en implementatie
  • Werken met verschillende merken Multifunctional Devices, zoals Canon, RICOH, Kycocera en Sharp
  • Zelfstandig implementeren van software printoplossingen op basis van klantbehoeften
  • Onderdeel zijn van een gemotiveerd team dat trots werkt aan de beste klantervaring.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke groei, ontwikkeling en het bijdragen aan een bloeiende organisatie binnen een innovatieve IT-omgeving.

Dit vragen wij van jou
Jij als Integration Specialist bij PCI in Amsterdam bentcommunicatief sterke, intelligente en een zelfstandige teamplayer. Je houdt van ICT en van techniek. Je bent betrouwbaar en integer, je neemt graag initiatief en je bent kritisch en zorgvuldig. Je neemt anderen makkelijk mee in jouw visie en werkwijze en je bent doortastend. Jouw analytisch vermogen is sterk ontwikkeld en je bent gericht op resultaten en continu verbeteren. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende kenmerken:

  • Je werkt en denkt minimaal op MBO-niveau,
  • Je bent technisch onderlegd en je hebt ervaring met het implementeren van software,
  • Je hebt affiniteit met printsoftware
  • Jij bent graag onderweg en helpt graag je klanten verder
  • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig


Dit krijg jij bij ons

Jij als Integration Specialist bij PCI in Amsterdam krijgt een baan waarbij jij aan het roer staat van jouw succes! Hier krijg je alle ruimte om succesvol te zijn en samen met je collega’s bij te dragen aan het succes van onze klanten en van PCI. Je krijgt veel vrijheid om zelfstandig te werken en zelf beslissingen te nemen.

Daarnaast krijg je:

  • Een goed salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring,
  • Ruime ontwikkelings-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden,
  • 25 vakantiedagen, plus de mogelijkheid daar 4 dagen bij te verdienen,
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage, een laptop en telefoon van de zaak
  • Een modern, licht en ruim kantoor met gratis parkeergelegenheid vlakbij Amsterdam

Dit is jouw team
Jij als Integration Specialist bij PCI in Amsterdam komt te werken in een team van 15 collega’s die gemotiveerd en positief zijn, en die met trots werken aan het leveren van de beste klantervaring. Het is belangrijk dat we op elkaar kunnen bouwen, we nemen graag initiatief en willen waarde leveren aan onze klanten en elkaar, terwijl we zelf waardevolle ervaring opdoen en onszelf ontwikkelen.

PCI is een innovatieve IT organisatie die continu in ontwikkeling is. Daarom zijn in deze rol jouw opgebouwde kennis en expertise, maar zeker ook je creativiteit en leergierigheid zeer welkom. Zo creëren we met elkaar een werkomgeving en dienstverlening die bijdraagt aan een bloeiende organisatie met enthousiaste, betrokken medewerkers.

Je voelt je op je gemak in een hectische, informele omgeving en vindt het leuk om met je collega's te praten over wat je in het weekend hebt gedaan, evenals over Formule 1 en techniek.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in