+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Limmen.
Laad meer vacatures

Vrachtwagenchauffeur CE Limmen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Logistic Force

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Logistic Force

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons, Logistic Force, ben je meer dan zomaar een chauffeur. We waarderen jouw ervaring en geven persoonlijke aandacht. Je rijdt met een trekker oplegger naar verschillende landen en vervoert bijzondere ladingen. We zorgen goed voor je: het materiaal is top en je krijgt hulp en opleiding. Bijzonder is dat we geloven in jouw kracht en helpen je met je ambities, zelfs als dat nieuwe rijbewijzen betekent. Klaar om samen te werken en verder te komen? Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als chauffeur CE kun je natuurlijk op veel plekken aan de slag. Maar WACHT EVEN! Dat is niet hetzelfde als bij Logistic Force! Werk jij liever bij een werkgever waar nog ‘gewoon’ tijd is voor persoonlijke aandacht en waar jouw chauffeurservaring op waarde wordt geschat? Op dit moment zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Join The Force! 


WAT GA JE DOEN?

Je rijdt met een trekker oplegger ritten naar België, West-Duitsland en Noord-Frankrijk. In dit type werk wordt voornamelijk met tautliners gereden. Je vervoert complete ladingen met levensmiddelen, staal en bouwmaterialen. Je bent bereid om meerdaagse ritten te rijden.Wanneer je tevreden bent? Als de goederen in goede staat zijn ontvangen en wanneer je een glimlacht tovert bij de klanten ben jij tevreden en heb je een voldaan gevoel.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

Wij zoeken de beste chauffeurs en bieden de betere baan waar het écht goed geregeld is. Wil je hier meer van weten en beschik je over het CE rijbewijs, Code-95 of de bereidheid deze te halen via onze eigen academy, en een chauffeurskaart? Spreek je de Nederlandse of Engelse taal? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren!


HOE WE JE TERUGBETALEN?

Je komt te werken bij een sociaal, betrokken en stabiel familiebedrijf die perspectieven biedt voor jouw toekomst. Het materiaal waarmee je komt te werken is goed onderhouden en in perfecte staat. De beloning is conform de cao beroepsgoederenvervoer. Uiteraard bieden wij je begeleiding in je werkzaamheden en opleidingen. Daarnaast hebben we wat leuke 'extraatjes' voor je zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering, maar echt! We geloven niet voor niets in 'krachtige mensen'. Ben jij super gemotiveerd? Je zou niet de eerste chauffeur zijn die rijbewijzen bij Logistic force behaalt! Als jij ambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg. Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag.

Iets voor jou? Laten we samen het gaspedaal intrappen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in