+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Kwaliteitscoördinator Lisse

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Verden

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Vacature: Kwaliteitscoördinator| 28-36 uur In de rol van kwaliteitsborgingsmedewerker werk je samen met je collega om het kwaliteitsborgingsproces te coördineren en te sturen binnen het gehele realisatieproces van grote nieuwbouwprojecten. Je draagt ook verantwoordelijkheid voor eventuele nazorg. Samen met het team werk je aan het opzetten van het kwaliteitsplan, de aansturing, coördinatie, toetsing en het toezicht op de uitvoering. Daarnaast verstrek je technisch advies tijdens de plan- en contractvorming en werk je nauw samen met de projectontwikkelaar en projectleider.

Wat ga je doen?

Je taken omvatten onder andere het opstellen en toetsen van kwaliteitsplannen, het controleren van procesdocumenten, het uitvoeren van toezicht op werkzaamheden, het uitvoeren van kwaliteitsaudits op de bouwplaats en het coördineren van nazorgactiviteiten. Je zorgt ervoor dat de technische uitwerking binnen de gestelde kaders (kwaliteit, kosten en tijd) blijft. Je geeft technisch advies tijdens de planvorming en zorgt voor tijdige toetsing en acceptatie van opleveringen en wijzigingsvoorstellen. Daarnaast heb je ervaring met het beoordelen van contractdocumenten en het controleren van de juiste uitvoering van projecten. Je bent gedreven om te zorgen voor naleving van bouwvoorschriften en arbeidsveiligheid. Je vertegenwoordigt de corporatie in bouwvergaderingen en ben je bekend met het beoordelen van termijnfacturen, meer- en minderwerk, en het beheren van kwaliteitsdossiers. Je beoordeelt de eindoplevering en stelt een proces-verbaal van de oplevering op richting opdrachtnemer, en je stuurt het proces aan om ernstige of grootschalige gebreken te voorkomen.


Wie zijn wij?

Wij zijn een woningcorporatie gevestigd in de prachtige Bollenstreek, toegewijd aan het bieden van woningen die passen bij de behoeften en budgetten van onze gemeenschap. Met meer dan 11.000 wooneenheden spelen we een cruciale rol in het verbeteren van de levenskwaliteit van onze huurders. Ons doel is om niet alleen huizen te verhuren, maar om een thuis te bieden waar mensen hun leven kunnen opbouwen, herinneringen kunnen maken en hun toekomst kunnen plannen.We geloven sterk in het belang van een stabiele thuisbasis als fundament voor individuele groei en gemeenschapsontwikkeling. Daarom streven we ernaar om woningen te bieden die niet alleen betaalbaar zijn, maar ook comfortabel, veilig en duurzaam. We willen dat onze huurders trots zijn op hun huis en de gemeenschap waarin ze leven. Onze missie gaat verder dan alleen het verstrekken van dak boven het hoofd; we willen een omgeving creëren waarin mensen gedijen. Dit betekent het aanbieden van ondersteunende diensten, het bevorderen van sociale cohesie en het bijdragen aan een leefbare omgeving. Door samen te werken met lokale partners en belanghebbenden streven we ernaar om positieve veranderingen teweeg te brengen en een blijvende impact te hebben op het leven van onze huurders en de bredere gemeenschap.


Wat wordt er van jou verwacht?

Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van Bouwkunde of Projectmanagement. Je ervaring omvat zowel technische als bedrijfsmatige aspecten van nieuwbouwprojecten. Kennis van geïntegreerde contracten zoals Turnkey, en UAV-gc is een pluspunt, evenals kennis van bouw- en installatietechniek en bouwfysica. Je bent assertief en goed in het organiseren van projecten.


Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Begeleiding van ervaren coaches;
  • Mogelijkheden voor opleiding en training;
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in