+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lisse.

Bakwagenchauffeur Lisse

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Als bakwagenchauffeur start je dag vol avontuur en uitdagingen vroeg in de ochtend. Je rijdt naar verschillende losadressen en maakt gebruik van een handige pompwagen. Deze baan biedt niet alleen een fantastische werksfeer, maar ook uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken bij een bedrijf dat echt om zijn personeel geeft. Dit is jouw kans op een baan met toekomstperspectief en een team dat je waardeert. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Stel je eens voor, als bakwagenchauffeur kun je vrijwel overal aan de slag, maar wat als ik je vertel dat je nergens anders zo'n geweldige ervaring zult hebben als bij onze opdrachtgever? Klinkt als een uitdaging, toch?

Jouw avontuur begint om 06:00 uur op de locatie van onze opdrachtgever. Als bakwagenchauffeur wachten er vandaag weer 8 tot 20 boeiende losadressen op je, en nadat je de eerste slok van je dampende kop koffie hebt genomen, ben je klaar voor actie. Je vervoert stukgoederen op pallets, en met je handige pompwagen maak je het lossen een fluitje van een cent. Onze opdrachtgever staat bekend als een bedrijf dat echt om zijn personeel geeft, en dat zul je meteen merken.

Na een dag vol uitdagingen en voldoening, rijd je rond 17:00 uur weer richting huis. Onze opdrachtgever, gevestigd in de buurt van Nieuw-Vennep, staat garant voor uitstekende arbeidsvoorwaarden en een fantastische werksfeer. Hier zul jij je als bakwagenchauffeur meteen thuis voelen!

Dus, ben jij de bakwagenchauffeur die we zoeken? Zin in deze geweldige kans van maandag tot en met vrijdag? Stuur dan als de bliksem je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel ons op 020-2385555.

Als je nieuwsgierig bent naar andere vacatures, kom dan gerust langs voor een gezellig kopje koffie. Jouw toekomst als bakwagenchauffeur bij IQ Select wacht!


Functie eisen
  • Rijbewijs C, Code 95 en bestuurderskaart
  • Eigen vervoer
Arbeidsvoorwaarden
  • Betaling conform TLN-CAO in de D-schaal, rond de €600 en €800 per week
  • Uitzicht op een vaste aanstelling
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

IQ Select – het betere werk

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in