+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lisse.
Laad meer vacatures

Weekendhulpen! Lisse

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een leuke baan waar je in het weekend en tijdens feestdagen kunt werken? We zoeken hulpkrachten voor onze winkel. Het is belangrijk dat je flexibel bent en van afwisseling houdt. Je werkt in een team en helpt bij verschillende taken, zoals kassa werk en klanten helpen. Je krijgt een goed uurloon en korting op onze producten. Plus, je werkt in een nieuw tuincentrum met fijne collega's. Klinkt dit goed? Solliciteer dan bij ons! Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Zoek je een leuke, afwisselende baan in een gezellig team. Voor verschillende afdelingen in onze winkel zoeken we hulpkrachten voor de weekenden, feestdagen en vakanties.

Wij zoeken:

Wat we écht belangrijk vinden is dat je flexibel bent, graag je handen uit de mouwen steekt en overal inzetbaar bent. Verder zoeken we een collega die een open, frisse uitstraling heeft en niet bang is om op een klant af te stappen en secuur is alle werkzaamheden die je uitvoert. De werkzaamheden zijn heel afwisselend, zo kan het zijn dat je een klant aan de kassa helpt, even bijspringt in de horeca om broodjes te maken of een klant helpt aan een mooie tuinplant en dit vindt je dan ook nog leuk! 

Wat krijg je hiervoor terug:
Je krijgt een uurloon volgens het cao retail non food, personeelskorting op alles wat we in de winkel verkopen en een hele berg gezellige collega’s waar je mee samenwerkt in het mooiste nieuwe tuincentrum in Lisse!

Sollicitatie:
Heb je er zin in? Druk dan op de ‘solliciteer’ knop en voeg je cv en je motivatie toe dan kijken wij of je zo snel mogelijk aan de slag kan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in