+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lochem.
Laad meer vacatures

Medewerker onkruidbestrijding Lochem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.250 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Onkruid is niet meer veilig voor jou!

Werk je momenteel in de groenvoorziening of heb je zin om hierin aan de slag te gaan? Heb je affiniteit met machines en lijkt bosmaaien en onkruidverdelging je leuk?

Als medewerker onkruidbestrijding ga je zelfstandig aan de slag met je handunit. Je vertrekt om 07:00 uur vanaf de vestiging, uitgerust met de onkruidbestrijdingsmachine, bosmaaier en ander materieel. Jouw focus ligt op het onkruidvrij houden van bijvoorbeeld verhardingen in jouw toegewezen wijken. Het is jouw verantwoordelijkheid om de straten in optimale conditie te houden. Aangezien elke wijk een andere aanpak vereist, blijft je werk continu gevarieerd!

Je ontvangt een tablet met daarop de locaties en hotspots waar het meeste onkruid groeit. Na voltooiing van je werk vink je deze af. Je bepaalt zelf de meest efficiënte route en gebruikt heet water/stoom om het onkruid te bestrijden. Bij hoger onkruid schakel je over op de bosmaaier en indien nodig hanteer je een schoffel om het onkruid te verwijderen.

Dit bedrijf biedt jaarrond werkzekerheid; in de winter kun je aan de slag als medewerker groenvoorziening of machinist op andere machines. Hierdoor heb je stabiliteit en zekerheid gedurende alle seizoenen van het jaar!

Wil je meer weten over het bedrijf of wil je een keer een dag meelopen? Bel of app Joas (06-26084151) voor meer informatie!


Wat kun je verwachten?

Als regionaal bedrijf met alles in eigen beheer, kan deze werkgever mooie groenprojecten in de buurt aanpakken. Naast lokale projecten biedt het bedrijf:

  • Hoogwaardig gereedschap
  • Jaarrond werk, ook in de winterperiode
  • Doorgroeimogelijkheden naar zelfstandig medewerker groenvoorziening, machinist of voorman
  • Salaris (€ 2.250 - € 3.000) en arbeidsvoorwaarden conform de CAO
Wie zoeken we?
  • Een gemotiveerde en leergierige collega
  • Ervaring in de groensector
  • In het bezit van een B-rijbewijs
  • Je kunt vloeiend Nederlands spreken
  • Een enthousiaste collega die past in de gezellige bedrijfscultuur
Over het bedrijf

Dit mooie, gezonde en stabiele bedrijf is al jaren actief in het groen voor diverse scholen, instellingen, waterschappen, natuurparken, gemeenten en overige klanten. Niet alleen voor dit groenseizoen, maar voor langere tijd is dit bedrijf op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor in het groen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Al jarenlang zijn zij erop gericht om kwaliteit af te leveren. Daarom zijn de machines en gereedschappen dik in orde en worden nieuwe medewerkers opgeleid door vakbekwame voormannen of andere ervaren collega’s in het groen.

Binnen dit bedrijf zijn er verschillende teams. Zo werken er onder andere medewerkers groenvoorziening, stratenmakers, hoveniers, onkruidbestrijders en machinisten. Als je als machinist handunit hier komt werken, heb je dus ook volop mogelijkheden om je door te ontwikkelen tot een ander team of hogerop.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in