+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lochem.

Medewerker Financiële administratie Lochem parttime en doorgroeien naar fulltime Lochem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DE BRUG groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Duik in een omgeving waar werkplezier en persoonlijke groei centraal staan! Deze unieke kans in de financiële administratie biedt meer dan alleen een baan. Ontwikkel jezelf tot een topprofessional in een modern, gedigitaliseerd werkomgeving en groei mee met het bedrijf. Je start met een parttime positie die geleidelijk uitbreidt, en krijgt de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden te versterken met trainingen en cursussen. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Werken kan overal, hier met plezier en groeiend naar een topbaan!

Vacature financiële administratie, start salaris: fulltime bruto per maand: € 2800 – 3000


Een baan met bijzondere groei mogelijkheden

We willen graag een mooi bedrijf uit Lochem in de spotlight zetten.
Eind 2023 zijn zij verhuisd naar een krachtige locatie bij de ingang van het industrieterrein Aalsvoort. Daar hebben ze een modern pand compleet met een geüpdatete werkplaats, magazijn en kantoren, klaar voor de toekomst.
Het volledig gedigitaliseerde magazijn was een flinke klus, maar biedt nu directe voordelen. Nu is in één oogopslag voor iedereen online zichtbaar wat er op voorraad ligt. Daarmee is helemaal ingespeeld op de snelheid van nu. In de werkplaats worden met computergestuurde machines de maatwerk projecten qua aandrijftechniek gemaakt. Vaak worden basis elementen van de aandrijvingen bij de verschillende specialisten besteld. Hier in Lochem worden dan de aanvullingen gemaakt zodat het exact op maat en bestelling van de klant is.


Jouw werk en mogelijkheden

Wil jij werken met plezier? Dat kan hier!
In meerdere opzichten krijg jij hier de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Onder andere in je uren en salaris én je kennis rondom de financiële huishouding van dit bedrijf (bestaat uit 4 verwante BV – organisaties).

De huidige controller gaat in 2026 met pensioen. Hij wil graag vanaf nu de tijd krijgen om zijn opvolger volledig in te kunnen werken. Jij start met een parttime werkweek van ca 24 uur per week, waarin je geleidelijk alle dagelijkse administratieve handelingen zoals het maken van boekingen; betalingen, debiteuren en crediteurenbeheer, rapportages, salarisadministratie en kostprijsberekeningen van hem overneemt. Daarmee krijgt de controller de gelegenheid om naar een 4 daagse werkweek toe te gaan.

Daarnaast ga je jezelf ontwikkelen tot HBO niveau door middel van trainingen en cursussen en je leert natuurlijk dagelijks van het financiele brein van dit bedrijf. 

Ben jij financieel administratief opgeleid, heb je ervaring met bij voorkeur Accountview, MS office en ERP (Bemet). En nog belangrijker; is de uitdaging om het financiele brein te worden van dit bedrijf precies wat jij wil binnen de komende 3 jaren? Reageer dan direct!

Hier gaan elke dag alle collega’s met voldoening naar huis gaan en zijn trots op de afgelopen dag. Trots zijn op je collega’s én op het bedrijf waar je werkt. Dat ‘werkt’ als een magneet, veel medewerkers werken hier al jaren en willen dit vooral zó houden! 


Het salaris

Voor deze functie als financieel administratief medewerker start je met een (bruto – fulltime) maandsalaris tussen de € 2800 en € 3000 afhankelijk van je huidige kennisniveau. Vanzelfsprekend past het salaris zich aan, aan jouw ontwikkelingen. 

Binnen deze wereld van mensen die houden van metaal en techniek, beseffen ze zich dat het vinden van nieuwe collega’s een vak apart is. Daarom hebben zij ons gevraagd om dat proces voor hun op poten te zetten.


Zoek jij flexibiliteit of vast? 

Mocht er een mooie match ontstaan tussen jou en hen, dan gaan we kijken wat jouw wensen zijn qua dienstverband, gedetacheerd of in dienst van de opdrachtgever, daar komen we altijd uit met elkaar.
Het doel is de klik naar de toekomst!


Reageer nu!
We gaan graag met je in gesprek.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in