+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lochem.
Laad meer vacatures

Inschrijven als zzp’er Lochem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DE BRUG groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Bij De Brug Groep zijn we er voor zzp'ers die op zoek zijn naar vrijheid en kansen. Wij helpen je met het vinden van uitdagende opdrachten die bij jou passen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over acquisitie of betalingen. Met ons platform heb je toegang tot verschillende projecten en zorgen wij dat alles soepel verloopt. Klaar om te groeien en succesvol te zijn? Sluit je aan bij De Brug Groep! Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Welkom bij De Brug zzp: Jouw springplank naar succes! 

Bij De Brug Groep geloven we dat elke zzp’er uniek is, met eigen dromen, doelen en deskundigheid. En we weten dat opdrachtgevers op zoek zijn naar precies die unieke talenten om hun projecten naar een hoger niveau te tillen. Daarom staan we in het midden – niet alleen als een brug tussen jou en je volgende grote kans, maar als je partner, supporter en fan.


Voor ZZP’ers: waar vrijheid en kansen bij elkaar komen

Uitdagende opdrachten die bij jouw expertise passen, zonder de hoofdpijn van acquisitie, onderhandelingen of de stress van late betalingen. Dat is wat wij bieden. onder ander door:

  • Exclusieve toegang tot projecten: Niet alleen Oost Nederlands mooiste technische opdrachten maar ook projecten op gebied van administratie, communicatie, marketing of evenementen zijn rechtstreeks in te zien. Deze projecten worden geplaatst door bedrijven die jouw expertise nodig hebben.
  • Zorgeloos ondernemen: Vergeet het gedoe met facturen innen en onderhandelingen. Wij verzorgen de kassiersfunctie, innen de facturen voor jou en dragen er zorg voor dat jouw betaling binnen een week op je rekening staat.
  • Een brug naar groei: Met ons gecertificeerd bemiddelingsprogramma en een netwerk van meer dan 1000 bedrijven, ben je altijd een stap voor.
Voor opdrachtgevers: ontdek top talent

Op zoek naar de professional die jouw project uitvoert of jouw bedrijf naar het volgende niveau tilt? Wij hebben hem of haar al gevonden. Ons platform biedt niet alleen toegang tot een diverse groep aan gekwalificeerde zzp’ers, maar zorgt ook voor een match die beide partijen verder brengt. Bij ons vind je:

  • Gerichte matching: Zeg vaarwel tegen eindeloos zoeken. Ons platform en persoonlijke ondersteuning zorgen voor de perfecte match.
  • Flexibiliteit en expertise: Van korte termijn oplossingen tot langdurige projecten, deze professionals zijn klaar om in te springen en direct waarde toe te voegen.
  • Gevrijwaard van loonverplichtingen: Met onze adviezen, contracten en afspraken ondersteunen we bedrijven en zzp’ers bij hun ondernemerschap en blijven zij buiten het risico van schijnzelfstandigheid.
Doe mee met De Brug Groep

Of je nu een zzp’er bent die zoekt naar vrijheid zonder compromissen, of een opdrachtgever die het beste talent wil aantrekken, in Oost Nederland is de Brug Groep jouw partner. Meld je vandaag nog aan op ons platform en ontdek hoe makkelijk en aantrekkelijk samenwerken kan zijn.

Wil je eerst meer weten of persoonlijke contact, vul dan het sollicitatieformulier in. 

We zien ernaar uit om je te spreken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in