+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lochem.
Laad meer vacatures

Bijbaan orderpicker Mepal Lochem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 10 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Bijbaan
  • 13,27 p/u

Vacature in het kort

Bij ons vind je de perfecte zomerbaan! Of je nu spaart voor een rijbewijs, een speciale vakantie of gewoon wat extra geld, wij hebben de baan die jou daar brengt. Als orderpicker speel je een belangrijke rol. Je verzamelt en maakt bestellingen klaar met een handscanner. Dit werk helpt je niet alleen met je doelen, maar geeft ook waardevolle ervaring. Plus, je krijgt een goed salaris. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Waar werk jij voor deze zomer? Spaar je voor een rijbewijs, Fatbike, Drunk Elephant skincare? Of werk je toch liefste voor die ongevergetelijke vakantie met je vrienden? Of ga je alle festivals af? Waar je ook voor spaart; het (bij)baantje om daar te komen, dat hebben we voor je! Of het nu gaat om een tijdelijke vakantiebaan, vaste bijbaan of een fulltime job. Werken naast je studie is hartstikkel slim én handig! Een (bij)baan levert je namelijk niet alleen extra geld op, het verstrekt ook gelijk je CV. Door op deze manier werkervaring op te doen kom je er achter waar jij blij van wordt – of waarvan juist helemaal niet. Wat inspiratie nodig voor een bijbaan? We've got you! Je bent als orderpicker verantwoordelijk voor het bundelen en verzendklaar maken van je orders. Deze orders zijn voor bijvoorbeeld: consumenten, detailhandels of webshops. Het verzamelen van de orders doe je met behulp van een handscanner. Deze geeft aan welke producten je moet verzamelen en in welke schappen je deze kan vinden. Je scant de producten die je pickt en legt deze in de kar. De handscanner houdt bij of je alle producten hebt verzameld. Op deze manier worden weinig tot geen fouten gemaakt. Wanneer de order compleet is lever je deze af op de inpakafdeling. Hier worden alle orders verzameld, ingepakt en verwerkt. Door middel van de computer zie je welke producten bij welke order behoren. Je draait de orderbonnen en stickers uit en zorgt ervoor dat de bestellingen op de juiste manier verpakt worden. Om je werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren word je eerst goed ingewerkt door je collega’s.

Wij bieden:

Als orderpicker is je bijdrage essentieel voor ons succes. Wij vragen dan ook om het volgende: - Goede fysieke conditie, deze job is een top manier om je stappendoel te halen;
- Precisie en verantwoordelijkheidsgevoel;
- Flexibiliteit en de bereidheid om minstens één doordeweekse avond te werken;
- Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.

Wij vragen:

Ben je klaar voor de ultieme zomerjob? Of je nu spaart voor een rijbewijs, een bijzondere vakantie of alles daartussenin, de baan die je naar je doelen brengt, hebben wij voor jou! Of het nu een tijdelijke vakantiebaan is, een vaste bijbaan of een fulltime job, deze baan zal je CV verrijken en je helpen te ontdekken waar je geïnteresseerd in bent. En niet te vergeten: wij bieden een super lucratief salaris van € 13,27 bruto per uur (vanaf 21 jaar en ouder;
Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het bundelen en verzendklaar maken van orders. Je gebruikt een handscanner om producten te verzamelen, te scannen en vervolgens naar de inpakafdeling te brengen. Hier worden alle orders verzameld, ingepakt en verwerkt.

Waar ga je werken:

Je werkt bij Mepal, een bedrijf met ruim 70 jaar ervaring in het maken van handige producten voor thuis en onderweg. Onze producten gaan vanuit onze locatie in Lochem de hele wereld over. Wij zijn bekend om de hoge kwaliteit, duurzaamheid, en modieuze vormgeving van onze producten. Bij Mepal draait alles om de mogelijkheden, dus kom bij ons team en ontdek wat er mogelijk is voor jou!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in