+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lochem.

Keurmeester APK Vrachtauto Lochem Lochem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DE BRUG groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.800 p/m

Vacature in het kort

Als Keurmeester Bedrijfswagens zorg je ervoor dat vrachtauto's veilig de weg op kunnen. Je doet meer dan alleen APK keuringen; je bent ook bezig met onderhoud en reparaties. Dit werk is belangrijk voor de veiligheid van veel mensen. Je komt te werken bij een familiebedrijf dat trots is op hun team en kwaliteit. Dit is je kans om deel uit te maken van een team dat echt om je geeft. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature: Keurmeester Bedrijfswagens – Lochem

Jouw expertise als APK Keurmeester zorgt voor veiligheid op de weg.
Wat ga je doen?

Als ervaren Keurmeester van zware bedrijfswagens ben jij een cruciale schakel in het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van vrachtauto’s, opleggers en aanhangwagens. Je voert APK 1 keuringen uit met vakkundigheid en precisie, en je draait je hand niet om voor onderhouds-, reparatie-, en revisiewerkzaamheden. Jouw expertise strekt zich ook uit tot het onderhouden en repareren van autolaadkranen en diverse laad- en lossystemen.

Binnen de werkplaats draag je de verantwoordelijkheid voor de keuringen. Dit betekent dat je ervoor zorgt draagt dat niet alleen de APK keuringen, maar ook keuringen aan laadklep (LPK), autolaadkranen (ALK) en containerafzetinstallaties (LLS) correct uitgevoerd worden. Waarmee jij bijdraagt aan het veilig werken van veel gebruikers. 


Wie zijn wij? 

Stap binnen bij de Plegt Carrosserie Groep en ontdek een wereld vol mogelijkheden! Als dynamische groep, gevormd door vier vooraanstaande carrosseriebedrijven bieden wij een breed scala aan kansen en specialismen.

Onze trots als Nederlands familiebedrijf schuilt in ons team van gepassioneerde en betrokken medewerkers. Elke dag zetten wij ons in om precies die carrosserieën te bouwen die onze klanten nodig hebben, met comfort en veiligheid als hoogste prioriteit.

Als jij op zoek bent naar een uitdagende en bevredigende carrière in de wereld van carrosseriebouw, spuitwerk of transportmiddelen, dan heten wij jou van harte welkom bij ons team! We bieden je niet alleen een baan met verantwoording, maar een kans om deel uit te maken van een hecht team dat zich richt op kwaliteit en klanttevredenheid. Kom bij ons en ontdek hoe jouw vaardigheden en liefde voor vrachtauto’s een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan ons bedrijf!

 Wat zijn wij van jou nodig?

  • Als eerste: ook wanneer jij ervaren monteur zware bedrijfswagens bent, nodigen we je uit te solliciteren; we bespreken graag de mogelijkheden om door te groeien naar keurmeester.
  • Een mbo niveau 3-diploma in de richting van eerste (bedrijfs-)autotechnicus of gelijkwaardig.
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Jouw geldige APK1-bevoegdheid voor zware bedrijfswagens is een pré.
  • Certificaten voor het uitvoeren van laadklepkeuringen (LPK), autolaadkranen (ALK) en containerafzetinstallaties (LLS) zijn een plus.
Wat bieden wij?
  • Een brutomaandsalaris tussen de € 3000 en € 3800 en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO klein metaal.
  • Een werkomgeving met veel vrijheid, waardering voor je inzet en de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen door middel van trainingen.
  • Uitzicht op een langdurig dienstverband.
Onze missie

Onze vrachtwagens en carrosserieën stellen onze klanten in staat hun transporttaken comfortabel en veilig uit te voeren. Of het nu gaat om een LZV-combinatie of een ‘Last-Mile’ oplossing, ons doel is om zowel standaard als op maat gemaakte oplossingen te bieden die precies passen bij de behoeften van onze klanten.

Ben jij de keurmeester die wij zoeken?

Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een bedrijf dat vooroploopt in de carrosseriebouwsector. Jouw expertise als APK Keurmeester draagt direct bij aan de veiligheid en tevredenheid van onze klanten. Ben je klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan nu en bouw aan je toekomst!

Solliciteer nu en zet de volgende stap in je carrière!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in