+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lochem.
Laad meer vacatures

Monteur mechatronica Lochem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Doorgroeiers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Doorgroeiers

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als monteur mechatronica bij ons innovatieve bedrijf werk je in verschillende sectoren zoals scheepvaart, industrie en automotive. Soms werk je een week in de storingsdienst. Je krijgt de kans om ook in het buitenland aan projecten te werken. Deze duren meestal een paar dagen tot twee weken. Na een tijdje krijg je je eigen bedrijfsauto. Elke week sluiten we af met een borrel met je collega's. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als monteur mechatronica bij een innovatief internationaal bedrijf werk je in diverse sectoren zoals scheepvaart, industrie en automotive. Je installeert, onderhoudt en repareert motoren, aggregaten en elektrische installaties. Je werkdag begint om 08:00 en eindigt om 16:30. Eens per twee maanden heb je een week storingsdienst. De projecten in het buitenland worden om beurten met de andere monteurs ingepland. De duur van het project is wisselend, dit kan twee dagen zijn tot een à twee weken. Na inwerking krijg je een eigen bedrijfsauto. Je sluit de week af met collega's op vrijdagmiddag met een borrel.

WAT GA JE DOEN
Als monteur mechatronica ga je scheeps-, industriemotoren en generatoren bekabelen en aansluiten. Maar ook elektrische installaties bouwen, onderhouden en repareren. Zijn er storingen dan verhelp je deze op locatie. Je normale werkdag begint om 08:00 uur en eindigt om 16:30 uur. Eens per 2 maanden heb je een week storingsdienst. De projecten in het buitenland worden in roulatie ingepland. De duur van het project is wisselend, dit kan 2 dagen zijn tot een à 2 weken. Zodra je ingewerkt bent krijg je een eigen bedrijfsauto mee.

WAAR GA JE WERKEN
Het bedrijf waar je als monteur mechatronica komt te werken is een internationaal ondernemend bedrijf. Je plaatst, onderhoudt en repareert motoren en aggregaten in diverse sectoren. Denk hierbij aan scheepvaart, industrie, automotive en publieke instanties zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen.

Gevraagd

Je hebt een technische opleiding gevolgd op minimaal MBO niveau. Je hebt gevoel voor techniek en je kan goed samenwerken. Je bent bereid om projectmatig in het buitenland te werken. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

  • Een goed salaris
  • Je krijgt (aanvullende) opleidingen en trainingen
  • In dienst komen met een jaarcontract
  • Werken op unieke locaties
  • Bij een project in het buitenland regelt de werkgever je verblijf
  • Cao Metaal en Techniek
SOLLICITEER DIRECT
Doorgroeiers verzorgt de werving en selectie. Wij vragen je om via ons te solliciteren, zo ben je direct bij de juiste persoon. Stephan kan je alles vertellen over de functie. Heb je interesse? Solliciteer direct of bel ons op 0573–259264. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Salaris

Marktconform
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in