+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lochem.
Laad meer vacatures

Assemblagemedewerker Lochem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Doorgroeiers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Doorgroeiers

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je als belangrijke schakel in het maken van producten. Je gaat aan de slag met verschillende taken op diverse productielijnen, wat het werk leuk en afwisselend maakt. Na een periode waarin je alles leert, kun je zelfstandig werken en je eigen planning maken. Je gaat werken bij een bedrijf dat over de hele wereld bekend is en speciale technische oplossingen maakt. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Als assemblagemedewerker ben je de spil in het productieproces. Je werkt aan verschillende productielijnen, wat jouw werk afwisselend maakt. Na een uitgebreid inwerktraject werk je zelfstandig en krijg je veel vrijheid. Hierbij werk je in een team van 12 collega’s met een informele werksfeer.

WAT GA JE DOEN
Als assemblagemedewerker bij dit bedrijf werk je aan verschillende productielijnen, wat ervoor zorgt dat jouw werk afwisselend is. Volgens werkinstructie monteer je met precisie aan fijn mechanische producten. Na een uitgebreid inwerktraject krijg je de vrijheid om zelfstandig te werken, je eigen werkplanning te maken en proactief de voorraad bij te houden. Je takenpakket omvat het op maat zagen van profielen, assembleren van printplaten, tussentijds testen van producten, het verpakken van het eindproduct en het bestellen van de benodigde voorraad.

WAAR GA JE WERKEN
Deze wereldwijd actieve organisatie is marktleider in de branche. Zij maken een uniek product en bieden hoogwaardig technische oplossingen. Je werkt in een team van 12 collega’s met een informele werksfeer.

Gevraagd

Als assemblagemedewerker heb je technisch inzicht en beschik je over een afgeronde mbo niveau 2 opleiding. Daarnaast heb je ook voor detail en ben je proactief ingesteld. Ook is ervaring als assemblagemedewerker in een soortgelijke functie een pré.

Aanbod

  • Salaris conform CAO Metalektro
  • Heldere werkinstructies
  • Direct een contract bij de opdrachtgever
  • Flexibele werktijden
  • Een team van 12 collega's
  • Een nette, schone en veilige werkomgeving
SOLLICITEER DIRECT
Doorgroeiers verzorgt de werving en selectie voor deze opdrachtgever. Wij vragen je om via ons te solliciteren, zo ben je direct bij de juiste persoon. Heb je interesse? Solliciteer direct of bel ons op 0573–259264. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Salaris

Marktconform
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in