+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Loppersum.
Laad meer vacatures

Schilder Loppersum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Voer jij als schilder je werk uit met al jouw passie en hecht jij waarde aan de kwaliteit van het werk dat jij aflevert bij particuliere klanten? Dat is mooi! Bij Faber Personeel heb jij het hele jaar door werk en wij streven ernaar de beste werkgever te zijn in de schilders- en bouwbranche. Onze opdrachtgever is op zoek naar een particulier schilder voor de regio Noord-Groningen. De werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden in Loppersum en omstreken. Als particulier schilder krijg jij te maken met verschillende soorten klanten waarbij jij verantwoordelijk bent voor het binnen- en buitenschilderwerk. Het werk is erg divers, naast het reguliere schilderwerk vind jij het bijvoorbeeld niet erg om ook kleine houtrot reparaties aan te pakken en om af en toe een behangetje te plakken. Tijdens het schilderwerk wordt er ook een klein beetje verwacht dat je af en toe een praatje maakt met de klanten waarbij jij de klus uitvoert, of in ieder geval naar de behoefte van jouw klant. Misschien krijg je dan nog eens een lekker kopje koffie of thee aangeboden! Word jij enthousiast na het lezen van bovenstaande werkzaamheden? Lees dan snel verder!


Ben jij het?

Jij bent onze kandidaat als jij al enige ervaring hebt als schilder. Kan jij je daarnaast ook goed redden op sociaal vlak? Voor de klant is het namelijk fijn dat je ze voorafgaand aan het werk goed kunt informeren over wat je precies gaat doen. Omdat de werkzaamheden verspreid liggen, is het handig als jij over in ieder geval over een rijbewijs beschikt. Heb je ook eigen vervoer? Super goed! Mocht je geen eigen vervoer hebben, dan kunnen we dit altijd bespreekbaar maken! Faber Personeel kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden.


Wat wij bieden

Voor de functie van schilder bieden wij jou al een salaris vanaf €2.650,- bruto per maand. Heb jij veel ervaring, dan kan jouw salaris oplopen tot €3.500,- bruto per maand!  Bij Faber Personeel start jij altijd met een flexibel contract. Hoe lang dit contract duurt, bepaal jij zelf! Laat jij ons zien dat jij een echte topper bent en is er wederzijdse tevredenheid? Dan bieden wij jou graag een vast contract aan bij Faber Personeel! Goede vakkrachten zijn namelijk erg schaars en willen wij graag aan ons binden. Hebben wij je nog niet overtuigd om te solliciteren? Lees dan snel onderstaande arbeidsvoorwaarden. Bij Faber Personeel heb jij de keuze bij welk pensioenfonds je aangesloten wilt zijn. Hierbij kun je kiezen uit het BPF Schilders pensioen of het Stipp pensioen. Jij geeft het aan en wij regelen het voor jou! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij op je plek zit, nu, maar ook over 5 jaar. Daarom biedt Faber Personeel jou de mogelijkheid om jaarlijks diverse trainingen te volgen. Hierbij kun je denken aan een houtrotcursus of een kitcursus, maar misschien vind je het juist wel leuk om kleine timmerwerkzaamheden te leren, zodat je nog allrounder wordt. Het is allemaal mogelijk! Wist je dat je kunt sparen voor weekendjes weg, leuke cadeaus en gereedschappen? Nu wel! Per gewerkt uur bouw jij spaarpunten op die jij op elk gewenst moment kunt inzetten. Tot slot, organiseren wij ieder jaar een gezellig barbecue en borrel met de hele Faber familie! Leuk en gezellig! Wat wil je nog meer?


Waar jij werkt

Het bedrijf waar jij komt te werken richt zich op alle vlakken van het particuliere schildersvak, hierbij kun je denken aan schilderwerk, sauswerk, glasvliesplakken, behangwerken, plaatsen van enkel- en dubbel glas, houtrotrenovatie, spuitwerk en beving-schade. Leuk en erg divers! Bij goed bevallen heb je ook de garantie om de hele winter door te werken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in