+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Losser.

CNC Operator Losser

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als CNC Operator bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het bedienen van CNC-machines en het uitvoeren van diverse bewerkingen volgens de gestelde specificaties en tekeningen. Je werkt met geavanceerde machines en voert taken uit zoals specialistisch boor en sleutelwerk en andere bewerkingen. Daarnaast zorg je voor het oplossen van eventuele machinestoringen en voer je kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan de vereiste normen. Je werkt nauw samen met collega's en draagt bij aan een efficiënte en veilige werkomgeving.

Wij bieden:

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende functie binnen een innovatief en internationaal georiënteerd bedrijf. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en groei van onze medewerkers. Als CNC Operator krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en breder inzetbaar te zijn op het gebied van machining. Het salaris voor deze functie wordt in overleg bepaald op basis van jouw ervaring en opleiding. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving. Wij zijn momenteel op zoek naar een gemotiveerde CNC Operator voor langere duur, die de ambitie heeft om breder inzetbaar te zijn op het gebied van machining. In deze functie werk je 40 uur per week in dagdienst. Het salaris wordt in overleg bepaald op basis van jouw ervaring en opleiding

Wij vragen:

- Breed inzetbaar en bereid om verschillende taken binnen de machining uit te voeren. - In staat om zelfstandig machinestoringen op te lossen. - Nauwkeurig, kwaliteitsgericht en oog voor detail. - Goede communicatieve vaardigheden en een teamspeler.

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige industriële klepaandrijvingen en regelsystemen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in