+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Losser.

CNC Operator Losser

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 21,13 p/u
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Op zoek naar een functie waar je technische vaardigheden en jouw oog voor detail kan benutten? Wij hebben de perfecte plek voor jou! Met de functie als CNC Operator/Freezer bij Wouter Witzel in Losser, krijg je de kans om een belangrijke rol te spelen in de productie van kleppen en onderdelen. Je bedient en stelt machines in, past programma's aan en controleert de kwaliteit van je werk. Dit doe je 40 uur per week, verdeeld in ploegendiensten. Werkzaamheden die jouw werkdag vullen zijn gevarieerd. Eén ding is zeker: geen enkele dag is hetzelfde. Van het uitvoeren van taken op je gidskaart tot het oplossen van eventuele problemen. Je houdt de werkomgeving schoon en werkt aan wederzijds respect met je collega's en managers. Je advies wordt op prijs gesteld en je helpt in het handhaven van de kwaliteits- en veiligheidsnormen van het bedrijf. Voel je de klik? Solliciteer dan vandaag nog en wordt een belangrijk onderdeel van ons productieteam! Laat ons zien waarom jij dé persoon bent die wij zoeken voor deze functie. Wij wachten op jouw sollicitatie!

Wij bieden:

- Je gaat €21.13 bruto per uur verdienen (dit is inclusief ploegentoeslag van 17,5%) - Daarnaast bouw je vakantiegeld op - Een functie voor langere tijd!

Wij vragen:

- Je hebt een afgeronde opleiding in de metaal (LTS) - Je hebt kennis en ervaring met het Okuma programma (vereiste) - Je spreekt naast Nederlands ook Engels en/of Duits - Je bent bereid in 2-ploegen te werken (06:00-14:30 / 14:30-23:00) - Je weet hoe je een tekening moet aflezen en hoe je moet meten

Waar ga je werken:

Het Nederlandse bedrijf Wouter Witzel is sinds 1966 al jarenlang internationaal toonaangevend in ons vakgebied. Wij ontwikkelen en produceren een breed assortiment hoogwaardige industriële vlinderkleppen en toebehoren. De producten worden in pijpleidingen toegepast als afsluiters, regelkleppen en terugslagkleppen. Ons belangrijkste doel is om onze klanten oplossingen te bieden die zowel bij hun behoeften als bij hun budget passen. Om dit te bereiken doen wij veel moeite om de verschillende werelden waarin onze klanten opereren te kennen. Voor specifieke omstandigheden is een volledig assortiment handmatige bedieningsapparaten, actuatoren en accessoires beschikbaar. De producten van Wouter Witzel voldoen aan de strengste internationale kwaliteitseisen en zijn extreem duurzaam.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in