+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Losser.
Laad meer vacatures

Montage medewerker Losser

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wouter Witzel zoekt een Montagemedewerker die ons team komt versterken. Bij ons is de klant belangrijk en werken we aan kwaliteit en duurzaamheid. Als Montagemedewerker bouw je verschillende onderdelen tot een mooi eindproduct. Je werkt precies en houdt van teamwork. We bieden een leuke werksfeer, kansen om te groeien, een goed salaris, ploegentoeslag en reiskostenvergoeding. Dit is een kans voor een lange tijd bij een topwerkgever. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij die gedreven en kwaliteitsbewuste professional die wij zoeken? Wouter Witzel is op zoek naar een Montagemedewerker om ons team te versterken en te helpen onze nummer 1 positie te behouden. Bij ons staan de wensen van de klant centraal, en kwaliteit en duurzaamheid zijn topprioriteiten. Functieomschrijving: Als Montagemedewerker bij Wouter Witzel: - Ben je verantwoordelijk voor het monteren van verschillende onderdelen tot een eindproduct waar wij trots op zijn. - Werk je nauwkeurig en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. - Werk je graag in teamverband en zorg je samen voor het beste resultaat.

Wij bieden:

Wat bieden wij jou: - Werken bij een topwerkgever met een goede en fijne werksfeer. - Talloze mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen binnen de organisatie. - Een marktconform salaris. - Ploegentoeslag. - Reiskostenvergoeding vanaf 10 km - Een baan voor de lange periode.

Wij vragen:

Wat vragen wij van jou: - Werkervaring in een technische productieomgeving, bij voorkeur als montagemedewerker of monteur. - Gedrevenheid, kwaliteitsbewustzijn, flexibiliteit en zelfstandigheid. - Bereidheid om in 2 ploegen te werken. Werktijden zijn van 06.00-14.30 uur en van 14.30 uur -23.00 uur. - Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Waar ga je werken:

Sinds 1966 is onze opdrachtgever – Wouter Witzel – een internationale leider op het gebied van vlinderkleppen, terugslagkleppen en aandrijvingen. Zij leveren hun producten aan onder andere de water- en drinkwaterbehandelingsindustrie, elektriciteitscentrales en de scheepsbouw. Deze producten worden gemaakt in Losser, maar zijn terug te vinden in – onder andere – de Leadenhall Tower in London, de ijsvloer van Ijsstadion Thialf en in het grootste cruiseschip ter wereld!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in