+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lunteren.
Laad meer vacatures

B chauffeur Lunteren

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Wolfram Chain

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Wolfram Chain

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.480 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een kans om te groeien in je werk en wil je graag meer leren? Dit is jouw kans! Je begint met een goed salaris en kunt doorgroeien naar een hoger salaris door je rijbewijzen uit te breiden. Je gaat werken met het plaatsen en monteren van speciale woningen. Als je het goed doet, kun je zelfs meer leren en een andere baan binnen het bedrijf krijgen. Je kunt ook certificaten halen voor het werken met speciale machines. Dit werk is van maandag tot vrijdag, dus je hebt in het weekend vrij. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij in het bezit van een B rijbewijs en wil jij graag doorgroeien naar C of CE chauffeur, dan is dit de uitgelezen kans voor jou! met een startsalaris tot €2.872,77 waar jij in kan groeien naar zelfs €3,480,70 door het behalen van jou groot rijbewijzen, die via het bedrijf zelf behaald kunnen worden. Bel snel naar 055 203 3758 of stuur jouw cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. om de mogelijkheden te bespreken!

Voor een toonaangevend bedrijf in het exceptioneel transport zijn wij op zoek naar een topper met een B rijbewijs, technisch inzicht en affiniteit met montagewerkzaamheden. Jouw werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag met een starttijd tussen 02:00-03:00 waarbij er 40 uur in de week gewerkt zal worden. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het zelfstandig plaatsen en stellen van aanleunwoningen en vakantiewoningen op diverse locaties, coördineren met de afdeling transport om een strakke planning en efficiënte dagen te bewerkstelligen en waar nodig kleine reparaties en montagewerk uit te voeren.Bij goed functioneren en grote interesse kun jij zelfs doorgroeien naar vrachtwagenchauffeur door jouw C en CE rijbewijs te halen zodat jij zowel in functie als salaris nog grote stappen kan maken, tevens heb jij ook de ruimte om certificaten voor de hoogwerker en autolaadkraan te behalen. Hierdoor krijg jij de mogelijkheid om met het moderne en uitgebreide wagenpark aan de slag te gaan!

Gevraagd

Wat wij van jou vragen voor deze toffe uitdaging:
  • Jij bent in het bezit van een geldig B rijbewijs;
  • Dat jij fulltime en flexibel beschikbaar bent van maandag t/m vrijdag;
  • Jij beschikt over technisch inzicht en hebt affiniteit met montagewerkzaamheden.


Aanbod

Wat wij jou te bieden hebben:
  • Een salaris tot €2.872,77 bij het bezit van een B rijbewijs, wat kan doorgroeien naar €3.480,70 bruto per maand exclusief toeslagen;
  • Een werkplek voor de lange termijn bij een grote speler in exceptioneel transport;
  • Doorgroeimogelijkheden in functie en salaris waarbij jij jouw C en CE rijbewijs kan behalen via de opdrachtgever. Tevens kun jij de certificaten voor de hoogwerker en autolaadkraan ook behalen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in