+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maarheeze.
Laad meer vacatures

HR Services Officer Maarheeze

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Refresco Benelux

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 3.800 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Duik in de wereld van drankproductie bij Refresco als HR Services Officer. Werk aan een centraal project en ondersteun het HR team met jouw analytische vaardigheden en aandacht voor detail. Geniet van flexibele werktijden, een aantrekkelijk salaris, de kans op doorgroeimogelijkheden binnen HR, en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bonus, en een bijdrage aan je pensioen en ziektekosten. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Er is iets unieks aan Refresco. Je kent onze naam misschien niet, maar onze producten ken je zeker. In Noord-Amerika en Europa maken we dranken voor alle bekende retailers en A-merken - van gebotteld water tot frisdranken en van sappen tot sportdrankjes. Wij zijn voortdurend op zoek naar de volgende uitdaging, verruimen onze horizon en laten ons bedrijf groeien. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die ons team willen komen versterken in een van onze fabrieken of die een ondersteunende rol willen spelen in een van onze kantoren. 

HR Services Officer

Op onze centrale HR afdeling, gevestigd te Maarheeze, is er de mogelijkheid om aan de slag te gaan als HR Services Officer. Ben je op zoek naar een tweede stap in jouw HR carrière en ben je procesmatig en detail georiënteerd ingesteld? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je komt te werken in een gedreven, ambitieus en dynamisch HR team. Binnen dit team ben je als HR Services Officer iemand die secuur en nauwkeurig werkt. In het eerste jaar is er een centraal project vanuit de internationale Refresco hoofdkantoor organisatie waar je de meeste tijd van de week aan bezig bent. Hiervoor draai je rapportages uit onze HR systemen, inclusief payroll systeem. Ook zet je procesflows op en pas je deze aan op basis van de meest praktische en service gerichte insteek. Door jouw analytisch vermogen zie jij verbanden en structuren en denk jij telkens een paar stappen vooruit.

Met jouw oog voor detail ga je controles uitvoeren op medewerkersdata. Denk hierbij aan onder andere Excel lijsten en organogrammen. Omdat veel HR meetings Engelstalig zijn, is het beheersen van Engels in taal en geschrift een pre.

Als HR Services Officer komt jouw algemene HR kennis komt in deze rol goed van pas. Naast dat je verantwoordelijk bent voor het project, houd je je ook bezig met HR gerelateerde zaken. Hieronder vallen administratieve taken zoals maandelijkse payroll mutaties, brieftemplates invullen en deze opvolgen. Dit doe je om jouw HR service collega’s te ondersteunen wanneer het qua project iets rustiger is.

Wie ben jij?

In de rol van HR Services Officer zijn we op zoek naar iemand die zich herkent in de volgende eigenschappen:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting HRM, Finance, Supply Chain of Commercieel.
  • Je hebt algemene kennis van HR processen zoals:
    • Onboarding/in diensttreding
    • Maandelijkse verloning en mutaties
    • Performance Cyclus (doelstellingen en beoordelingsgesprekken)
  • Je hebt systeemkennis opgedaan met een HRIS systeem en een payroll systeem
  • Je hebt affiniteit met Excel en Powerpoint; draait je hand niet om voor het opzetten van tabellen en grafieken
  • Je bent secuur, werkt gestructureerd en hebt een service gerichte mindset; 

Wij bieden jou:  

Hier staat uiteraard ook een goede beloning tegenover: 
•    Een functie van 28 tot 32 uur per week;
•    Een aantrekkelijk salaris tussen € 3.200,- en €  3.800,-- bruto per maand (o.b.v. 40 uur)
•    Een spilpositie binnen een groeiende dynamische organisatie waarin je kunt doorgroeien in diverse HR functies;
•    3% eindejaarsuitkering, tot 8% bonus en vakantiegeld; 
•    Refresco betaalt 2/3e van jouw pensioenpremie en een tegemoetkoming op ziektekosten. 

Wie zijn wij?

Er bestaat een grote kans dat je wel eens wat hebt gedronken wat is geproduceerd bij Refresco, en daar zijn we trots op! Refresco Benelux is een van de business units van Refresco: werelds grootste onafhankelijke producent van frisdranken, vruchtensappen en softdrinks voor vooraanstaande (inter)nationale retailers en A-merkfabrikanten. De productie vindt plaats in vijf “state-of-the-art”  vestigingen, verspreid over België en Nederland. Met een jaarlijks groeiend productievolume van 3.2 miljard units realiseert onze business unit een omzet van meer dan 600 miljoen euro met behulp van ca. 1300 medewerkers.

Hierbij een link naar https: waarbij je de productieomgeving kan zien.
 
De kernwaarden ‘Gedreven’, ‘Verantwoordelijk’, ‘Wendbaar’, ‘Excellent’ en ‘Ondernemend’ vormen de hoekstenen van het beleid en succes van onze organisatie. Met de focus op innovatie zoekt Refresco altijd naar nieuwe en alternatieve manieren om de kwaliteit van onze producten en verpakkingen aan te laten sluiten op de wensen van onze klant en consument op een duurzame manier. De komende jaren verwachten wij een forse groei en zijn op zoek naar nieuwe collega’s om dit samen te realiseren!
 
Is dit de uitdaging waar je naar op zoek bent? Kom dan gauw langs voor een kennismaking, de koffie staat klaar! Klik op de sollicitatiebutton om te reageren. Heb je nog andere vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Birgit Sadiki-Kanters, Corporate Recruiter, E: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

#Li-BS2

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in