+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maarsbergen.
Laad meer vacatures

Projectcoördinator Werktuigbouwkunde Maarsbergen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij dit bedrijf werk je aan je persoonlijke en professionele groei. Als project coordinator ben je de schakel tussen verschillende partijen. Je krijgt coaching, opleidingen en trainingen om te groeien in je rol. Elke dag is anders, van het samenwerken met teamleden tot het maken van berekeningen. Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Samen zorgen jullie voor het succes van projecten. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Bij dit bedrijf in Maarsbergen werk je aan jouw ontwikkeling als persoon en professional. Een project coördinator is immers een onmisbare en verbindende schakel tussen de projectleiders, monteurs en leveranciers. Daarom is van belang dat je voorzien wordt van coaching, opleidingen en trainingen. Bij  zowel PD als bij deze opdrachtgever kan je rekenen op een uitstekende begeleiding. Een avontuur ga je gezamenlijk aan en het volledig laten slagen doe je ook samen.

Een werkdag is zelden hetzelfde. Naast je dynamische en verbindende rol tussen projectleiders, monteurs en leveranciers ben je ook bezig met het maken van calculaties en offertes opstellen voor vaste klanten. In deze rol van projectcoördinator krijg je ook een hoop eigen verantwoordelijkheden en zelfstandigheid. 



Gevraagd

Allereerst worden wij enthousiast als jij enthousiast wordt door de functie van projectcoördinator. Zowel wij als de opdrachtgever springen een gat in de lucht als je:

  • een mbo niveau 4 diploma of hbo diploma technisch bedrijfskunde/facilitair management;
  • aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
  • in het bezit van een rijbewijs;
  • zelfstandig en kan accuraat werken;
  • flexibel, betrouwbaar, klantgericht en altijd in voor een lolletje met collega’s bent.
     


Aanbod

  • Een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden
  • Veel vrijheid om het werk naar eigen kennis en kunde in te delen;
  • Werken voor diverse opdrachtgevers;
  • Onderdeel zijn van een professioneel en tegelijkertijd informeel team in een groeiende organisatie.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving van Projectcoördinator Werktuigbouwkunde?

Laat het ons weten! Je cv mag per mail verzonden worden naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. reageer via de website of stuur mij een WhatsApp op 06 3064 1384. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op!

De bovengenoemde contactgegevens kun je natuurlijk ook gebruiken om je vragen te stellen over deze functie.



Bedrijfsomschrijving

Als je interesse hebt in deze functie, kom je in dienst bij PD personeel. Wij detacheren je dan bij de opdrachtgever en zorgen dat je daar dezelfde rechten krijgt als je toekomstige collega’s.

PD personeel is hét technisch detacheringsbureau waar je interessante opdrachten, projecten en opdrachtgevers vindt. Wat je over ons moet weten? We zijn een nuchter, praktisch bedrijf. Onze hechte teams werken op de locaties Alkmaar, Amersfoort en Breda. Mocht deze vacature niet helemaal aansluiten bij jouw wensen of de bedrijfscultuur niet helemaal passend zijn, dan bieden wij altijd meerdere alternatieven aan.

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over de voorwaarden en het salaris bij een functie. Als bedrijf nemen wij de voorwaarden van onze opdrachtgevers een-op-een over en streven er naar dat mensen een baan vinden voor de lange termijn. Dit is onze doelstelling bij elke detachering.

Wij bieden een passende opleiding aan, indien gewenst, en dit nemen wij vaak al mee bij het eerste gesprek. Wij werken met volwaardige jaarcontracten of vaste contracten. Uiteraard sta jij als kandidaat centraal en naar aanleiding van onze gesprekken gaan we samen met jou op zoek naar de passende vervolgstap. Altijd samen en jij bepaalt!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in