+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maarssen.
Laad meer vacatures

Verkoopadviseur bij Autobedrijf de Pijper in Maarssen Maarssen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Autobedrijf de Pijper

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Autobedrijf de Pijper

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Verkoopadviseur bij Autobedrijf de Pijper ben je verantwoordelijk voor het verkopen van gebruikte en nieuwe auto’s. Omdat Autobedrijf de Pijper een universeel autobedrijf is, zijn dit alle merken en typen auto’s, flink uitdagend en afwisselend dus! Naast het verkopen, ben jij ook een gastheer/gastvrouw voor de klanten; je ontvangt ze op een vriendelijke en enthousiaste manier en zorgt daarbij voor “het warme bad gevoel” en verzorgt proefritten. Ook hou je de showroom schoon en opgeruimd en zorg je ervoor dat de juiste auto’s in de showroom gepresenteerd staan. Tenslotte zorg je mede voor een goede online presentatie van de auto’s.

Gevraagd

Samen met Alfred en Arjan zoeken wij een nieuwe collega die goed in het team past. Om je functie goed te kunnen doen, heb jij een minimaal MBO werk- en denkniveau en spreek je vloeiend Nederlands. Daarbij ben jij een echte gastheer/gastvrouw, betrouwbaar en besluitvaardig.

Naast een vriendelijke en toegankelijke persoonlijkheid, heb jij ook een gezonde scoringsdrang waarbij je altijd de doelen, zoals beoogde marge en klantrelatie in gedachten houdt. Jij werkt graag resultaat- en doelgericht, hebt hart voor de zaak en de klanten en hebt geen 9:00 tot 17:00 mentaliteit.

Aanbod

Werken bij Autobedrijf de Pijper betekend dat je aan de slag gaat in een klein, gezellig en familiair team met een rijke historie en grote trouwe klantenkring. Vanzelfsprekend krijg je goede arbeidsvoorwaarden zoals oa een goed salaris en alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen en ontplooien.
Het salaris dat je ontvangt als 1e autotechnicus wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Autobedrijf de Pijper is een universeel autobedrijf en is begonnen in 1979. Bert de Pijper ging het avontuur aan en begon een eigen autogarage in zijn woonplaats Tienhoven. Tien jaar later was de klantenkring en de voorraad dusdanig toegenomen, dat een verhuizing richting Maarssen de vervolgstap was.

In Maarssen werd er een geheel nieuw pand gebouwd aan de Straatweg 1A te Maarssen, waar het bedrijf nog steeds gevestigd is. Op deze nieuwe locatie had het bedrijf de mogelijkheden om te groeien en de klanten in nog meer behoefte te voorzien. Met deze verhuizing naar Maarssen nam de klantenkring en het team van Autobedrijf de Pijper ook gestaag toe.

In 2006 werd er een nieuwe mijlpaal binnen het bedrijf behaald: er vond namelijk een wisseling op de directeurspositie plaats. Zoon Alfred de Pijper is vanaf dat moment namelijk de directeur van het bedrijf. Sindsdien is het team uitgegroeid tot 12 werknemers!

Kortom, een (h)écht familiebedrijf waar één ding centraal staat en dat bent is de klant!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in